سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

شیرخشک ابتلا به دیابت و فشار خون را در نوزادان افزایش می‌دهد

کاهش ابتلا به آلرژی و انواع عفونت ها در نوزادان تغذیه شده با شیر مادر

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

کارشناسان تغذیه بر این باورند. نوزادان تغذیه شده با شیر مادر کمتر به بیماریهایی از جمله آسم، آلرژی و انواع عفونت مبتلا می شوند

شیر مادر را می توان نرمال ترین و طبیعی ترین ماده غذایی برای نوزادان دانست

به گفته این کارشناس  شیر مادر هیچگونه ماده آلرژی زا و خطرناکی در خود به همراه ندارد، چرا که در غیر اینصورت نوزاد در رحم مادر به این مواد واکنش نشان می داد.

این کارشناس معتقدند: شیر مادر می تواند بدن نوزادان را در مقابل بسیاری از بیماریها مقاوم گرداند، و اولین شیر مادر که از آن به عنوان کلستروم یا آغوز نام برده می‌شود بهترین منبع برای تامین ماده‌ی ایمنی زای IGA می‌باشد که این ماده دستگاه گوارش نوزادان را در مقابل میکروبهای قوی محافظت می‌کند.

ابتلا به بیماریهایی همچون آسم، آلرژی، عفونت گوش، عفونت ریه و نیز سوختن داخل پا و اسهال و استفراغ در نوزادانی که با شیر مادر تغذیه شده اند به مراتب کمتر از سایر نوزادان است.

این کارشناس  طبق تحقیقات و بررسی های انجام شده معتقدند. ابتلا به دیابت و فشار خون نیز در نوزادان تغذیه شده با شیر خشک بسیار بالاست.

 نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند از رشد طبیعی برخوردارند و این موجب می‌شود آنها نه بیش از حد چاق و نه بیش از حد لاغر شوند.

 بر اساس تحقیقات ثابت شده که  شیردهی به نوزادان موجب افزایش اکسیتوسین در بدن مادران شده که این ماده به جمع شدن رحم و نیز کاهش خونریزی پس از زایمان کمک می کند.

 شیردهی به نوزادان سبب ایجاد رابطه عاطفی قوی میان مادر و نوزاد خواهد شد و از لحاظ روانی تاثیر مثبتی بر روی هر دوی آنها خواهد داشت./ز

برچسب ها: افزایش ، فشارخون ، شیرخشک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.