به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، محمد پورفخري مهمترين مشخصات اين اتاق سرور را كه فقط در اين ناحيه به كار گرفته شده را درب ضد سرقت، سيستم اعلام و اطفا حريق اتوماتيك، استفاده از گاز ايروسل در اطفا حريق كه از نظرزيست محيطي كم ضررترين گاز در دنياست، استفاده از سامانه اتوماسيون اتاق سرور و دوربين هاي مدار بسته بيان كرد.
وي گفت: يكي از موضوعات اصلي و مهم هر شبكه، اتاق سرور آن به لحاظ متمركز نمودن و پشتيباني ازتجهيزات فعال و غير فعال شبكه مي باشد كه در همين راستا گروه فناوري ارتباطات و اطلاعات اداره كل راه آهن شرق اقدام به تجهيز واستاندارد سازي اتاق سرور موجود كرده است .
مدير كل راه آهن شرق گفت: اين پروژه با اعتباري معادل 445 ميليون ريال احداث شده است.
محمد پورفخري ارتقاء كيفيت سرويس دهي شبكه ، افزايش ايمني اطلاعات به لحاظ فيزيكي و مجازي ، كنترل و نظارت بر عملكرد تجهيزات به صورت آنلاين و 24 ساعته ، افزايش سرعت عمل و واكنش نسبت به بروز مشكلات احتمالي بوجود آمده را مهمترين اهداف اين پروژه بيان كرد.
رئيس گروه فن آوري ارتباطات و اطلاعات اداره كل راه آهن شرق نيز يكي از مهمترين ويژگي هاي بكار گرفته شده در اين پروژه را اتوماسيون اتاق سرور دانست كه اين سيستم جهت كنترل و نظارت بر عملكرد سرورها و كنترل عوامل محيطي موثر بر آنها طراحي و ساخته شده است.
عليرضا عطاري گفت: نمايش دما ، رطوبت ، تشخيص دود و گاز محيط و ثبت آن در بانك اطلاعات نرم افزار ، اجراي فرامين خاص با توجه به شرايط مختلف ، كاركرد سيستم به صورت Online و Offline بدون نياز به كامپيوتر ، تهيه گزارشات و نمودارهاي مختلف در نرم افزار اصلي و نرم افزار تحت وب ، قابليت فعال سازي وسايل برقي جانبي با توجه به شرايط خاص و يا از طريق ارسال پيام كوتاه به سيستم تنها بخشي از امكانات سيستم اتوماسيون اتاق سرور است و نكته حائز اهميت آن ايراني بودن دستگاه است.
وي رعايت كليه استانداردهاي مطرح شده از طرف دفتر فناوري ارتباطات و اطلاعات راه آهن جمهوري اسلامي ايران را از نكات برجسته اين طرح دانست و افزود: طراحي و نظارت اين پروژه تماما توسط كارشناسان اداره كل راه آهن شرق صورت گرفته كه اين نشان از توان بالاي تخصصي بومي دارد.
انتهاي پيام/