سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

10 ابزار مهم گوگل كه شايد با آن چندان آشنا نباشيد

امروز به معرفی سرویس‌ها و خدماتی می‌پردازيم که شرکت گوگل در حال ارائه آن‌هاست و یا به عنوان نسخه‌های آزمایشی در آینده نزدیک معروفی و شروع به کار خواهند کرد.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ مدخل زیر به معرفی سرویس‌ها و خدماتی می‌پردازد که گوگل آن‌ها را ارائه می‌کند و یا به عنوان نسخه‌های آزمایشی در آینده نزدیک معروفی و شروع به کار خواهند کرد.

نام گوگل بیشتر به دلیل موتور جستجوی قدرتمند و سیستم عامل اندروئید برای موبایل بر سر زبان‌ها است. سرویس‌ها و خدماتی چون ترجمه، گوگل ارث، جی‌میل و خدمات دیگر هم از سوی گوگل ارائه می‌شود.

با گسترش تعداد کاربران، رقابت گوگل با سایر شرکت‌ها و سایت‌ هایی که این نوع خدمات ارائه می‌دهند، مانند مایکروسافت بالا گرفته است. اما شاید شاخص‌ترین خدمات گوگل در نظر کاربران اینترنت همین دو سرویس یعنی موتور جستجو و سیستم عامل اندروید باشد، ولی این همه داستان گوگل نیست.

گوگل در سال 2006  گستره فعالیت‌هایش را به دنیای خارج از اینترنت یعنی به دنیای رادیو و مطبوعات کشاند. این شرکت در این سال یک شرکت تبلیغات رادیویی با نام dMarc خریداری کرد. شرکتی که دارای سیستم خودکار برای آگهی دادن در رادیو و... بود.

  • مفاهیم: ادبیات موتورهای جستجو چیست؟

گوگل همچنین فروش تبلیغات به روزنامه‌ها و مجلات را نیز تجربه کرد. این شرکت نه تنها در نو‌آوری‌های دنیای دیجیتال و اینترنت پیشرو شده است، بلکه در خدمات و سرویس‌هایی که به کارکنان شرکت خود ارائه می‌دهد، بی‌نظیر است.

  •  آشنایی با 10 ابزار مهم گوگل / چرخه کار گوگل

گزارش زیر به معرفی سرویس‌ها و خدماتی می‌پردازد که شرکت گوگل در حال ارائه آن‌هاست و یا به عنوان نسخه‌های آزمایشی در آینده نزدیک معروفی و شروع به کار خواهند کرد:

گوگل اسکولار Google Scholar 

گوگل اسکولار، موتور جستجویی برای جستجوی مقالات علمی است که البته کمی گران است. این موتور جستجو امکان دسترسی کاربران به مقالات، تحقیق‌ها، کتاب‌ها، چکیده مطالب علمی و... را از طریق ناشران معتبر، انجمن‌های علمی، منابع آنلاین، دانشگاه‌ها و سایر وب‌سایت‌ها تهیه و در دسترس قرار داده است.

 پروژه هنری گوگل Google Art Project

این سایت که در قالب یک پروژه هنری طراحی شده است، امکان سفر مجازی به موزه‌ها و گالری‌های هنری را به کاربران علاقمند و هنرمند را می‌دهد. این طرح سازوکاری شبیه گوگل استریت ویو دارد.

گوگل مریخ شناسی Google Mars

این سرویس گوگل نیز شبیه گوگل ارث است با این تفاوت که با استفاده از گوگل مریخ شناسی می‌توانید به رصد سیاره مریخ و شناسایی آن بپردازید.

 اندیشه گوگل Google Think

 

این سایت، محلی مناسب برای تبلیغاتی‌ها و شغل‌های مرتبط با آن است که به ارائه دیدگاه‌های بازاریابی و الهام مستقیم از گوگل در این زمینه می‌پردازد.

 جستجو قدرتمند با گوگل Power Searching with Google

این ویژگی گوگل در جهت تقویت مهارت جستجوی کاربران فعالیت می‌کند. کارشناس گوگل به شما نکته‌ها و ترفندهایی در زمینه جستجوی صحیح می‌آموزد که در رسیدن به مطلب مورد نظر بسیار کمک‌تان خواهد کرد.

گوگل طراح Schemer

سایتی است که به برنامه ریزی دوستان برای دیدار یا کارهای دیگری که با هم دارند، کمک و طرح می‌ریزد. این سایت به ویژه برای مناطق پرجمعیت کارایی دارد.

 جستجوی صدای(ترانه) گوگل Google Sound Search یا گوگل پلی Google Play

این سایت یک سرویس و خدمات موسیقیایی ارائه می‌دهد. یعنی این برنامه به شما می‌گوید که در حال حاضر چه ترانه‌ای در حال پخش است و یا چه ترانه‌ای می‌خواهید پخش شود و اطلاعات در زمینه؛ خواننده، آهنگساز، آهنگ، ترانه و... به کاربران ارائه می‌دهد.

   گوگل مودراتور Google Moderator

این سرویس یک تالار گفتگو یا یک میز گرد است که کاربران می‌توانند در مورد هر موضوعی در آن بحث کنند. آنها می‌توانند سوال بپرسند یا ایده‌های خود را به اشتراک گذارند. این تالار گفتگو به کاربران  امکان می‌دهد تا در مورد هرچه که می‌خواهند، اطلاعات کسب کنند.

 رمزگذاری گوگل Google encrypted

این آدرس به کاربران گوگل کمک می‌کند تا با امنیت بیشتری هرآنچه می‌خواهند را سرچ کنند. این سرویس از SSL به عنوان راهی ایمن و رمزگذاری شده استفاده می‌کند. سرویس SSL در حال حاضر در وب‌سایت بانک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.


منبع: همشهري آنلاين

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۱
نوید نویدیان
۱۹:۱۷ ۱۱ شهريور ۱۳۹۲
سلام.. من همین امروز دستم خورد و گوگل استور باز کرد و خیلی هم سریع بود. فقط تنها ایرادی که داشت یه سری از برنامه های ی که تو ایران خیلی استفاده میشد و نمیگذاشت دانلود کنیم ولی بقیه برنامه ها رو دانلود میکرد.
mohammadroid
۲۰:۴۰ ۳۱ مرداد ۱۳۹۲
گوگل مریخ خیلی باحال (-;
حامد
۱۵:۲۶ ۳۱ مرداد ۱۳۹۲
چرا اسم سایتاشو به صورت لینک قرار ندادین
shabi
۱۲:۴۱ ۳۱ مرداد ۱۳۹۲
جالب بود ولیgoogleart خیلی وقته که خرابه
ناشناس
۰۹:۴۵ ۳۱ مرداد ۱۳۹۲
اصلن مهم نیست ما که عادت کردیم
Moosa
۲۳:۳۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۲
یکی دیگه انشاالله فردا
elham
۱۶:۰۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۲
اینکه 9 تا بود؟!
Mahdi
۲۳:۴۲ ۳۰ مرداد ۱۳۹۲
ده تاست مفاهیم: ادبیات موتورهای جستجو چیست؟ روهم حساب کن دیگه!!!