سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

رشد 15 درصدی تولید گوشت قرمز در قروه

مدیر جهادکشاورزی قروه تولید سالانه گوشت قرمز در این شهرستان را بالغ بر 4 هزار و 700 تن اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، کریمی‌پناه گفت: در صنعت مرغداری نیز هم اکنون 32 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 670 هزار قطعه و تولید سالانه 4هزار و 824 تن گوشت مرغ، 5 واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت 180 هزار قطعه و تولید 2هزار و 250 هزار تن تخم مرغ در این شهرستان فعال است.

وی به تولید شیر در این شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: 30 واحد پرورش گاو شیری صنعتی با هزار و 70 رأس گاو اصیل و تولید 3هزار و 718 تن شیرو 45 واحد نیمه صنعتی با 385 رأس گاو مولد و تولید 3هزار و 465 تن شیر در سال، در حال حاضر در بخش دامپروری این شهرستان فعال است.

مدیر جهادکشاورزی قروه اضافه کرد: در حال حاضر 182 هزار رأس بره و گوسفند و 40 هزار رأس بز و بزغاله در این شهرستان وجود دارد که سالانه هزار و 583 تن گوشت و 250 تن پشم و کرک از آن تولدی و در بخش نیازهای غذایی و صنعتی قرار مورد استفاده می‌گیرد./ز
برچسب ها: قروه ، گوشت ، دامپروری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.