دكتر عبدالرسول صداقت، عضو هيئت مديره انجمن راديولوژي ايران با بيان اينكه هر رشته اي براي خود يك برنامه آموزشي مصوب در وزارتخانه مربوطه دارد به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پزشكان عمومي آموزش راديولوژي و سونوگرافي را در حدي گذرانده اند كه هنگام فارغ التحصيلي بتوانند كلاً يك راديوگرافي قفسه سينه و استخوان زانو را بررسي كنند و با كليات راديولوژي آن آشنا باشند.
وي افزود: انجام سونوگرافي و راديولوژي توسط پزشكان عمومي، متخصصان زنان و زايمان و اورلوژي با گذراندن يك دوره آموزشي كوتاه مدت اشتباهات علمي زيادي را ايجاد مي كند كه زيان مادي و معنوي براي بيمار خواهد داشت.
وي با اشاره به اينكه كنترلي بروي اين امر صورت نمي گيرد، ادامه داد: هر اشتباه پزشكي اشتباهات مكرر بعدي را به دنبال دارد و هر كار تخصصي بايد توسط پزشك مربوطه انجام شود.
وي با تأكيد بر اينكه با آموزش علم مخالف نيستم، اذعان داشت: هر تغيير و تحول در زمينه آموزش بايد از مجراي قانوني خود يعني وزارت بهداشت صورت گيرد تا پس از مطرح شدن در شوراي آموزش تخصصي و طرح نظرات موافق و مخالف آيين نامه مربوطه در خصوص آن صادر شود.
وي خاطرنشان ساخت: مسئولان سلامت نبايد در خصوص مسائلي كه كميته ها و مقررات مدون علمي براي آن ها وجود دارد، دستوري عمل كنند./ح