سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رييس انجمن علمي ميكروب‌شناسي ايران:

واكسن‌هاي ايراني عارضه ندارند

رييس انجمن علمي ميكروب‌شناسي ايران آخرين وضعيت توليد واكسن در كشور را تشريح كرد و به اعلام نظر در خصوص كيفيت واكسن‌هاي ايراني پرداخت.

به گزارش  گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی انجمن میکروب شناسی ایران ، دکتر  محمد مهدي فيض‌آبادي با بیان اینکه میکروب‌شناسی در حوزه‌های مختلفي از پیش گیری و تشخیص بیمار ی های عفونی، کنترل عفونت ها،  زیست فناوری، ساخت فرآورده‌های بیولوژیک و پاک‌سازی محیط از عوامل مضر برای سلامتی انسان و سایر جانداران به کار می‌رود، گفت: این علم می‌تواند علاوه بر نقش آفرینی خود در سلامت جامعه انسانی به بهداشت دام‌ها و افزایش سرمایه ملی دامی کشور کمک کرده و سود‌آوری را از طریق محصولات دامی افزایش دهد. همچنين در امر بهداشت عمومی انسان و آبزیان کمک شايان توجهي ارائه مي‌كند.



وی افزود: با ارتقا و بهبود کیفیت راندمان کار از نظر اصلاح میکروب‌ها در سیستم سلامت انسان و حیوان‌ها انتظار داریم که از طريق این علم بتوانیم برای بهبود زندگی استفاده کنیم. همچنين برخی میکروب‌ها می‌توانند در صنعت برای تولید مواد باارزشی چون ‌آنتی بیوتیک‌ها، آنزیم‌ها، پاک‌کننده‌ها و داروها مفید باشند.

فيض‌آبادي با بيان اينكه در حوزه سلامت انسان‌ها و همچنین دام‌ها و حیوانات اهلی در کشور ما بیماری‌های عفونی متعددی وجود دارد كه پیشکسوتان علم میکروب‌شناسی از دهه‌های گذشته این بیماری‌ها را با تولید واکسن کنترل کرده و توانسته‌اند همین واکسن‌ها را به عرصه تولید رسانده و همگانی کنند، عنوان كرد: به عنوان مثال واکسن فلج اطفال و واکسن سه‌گانه در ایران توسط بزرگان این رشته تولید شده است.
رييس چهاردهمين كنگره بين المللي ميكروب‌شناسي ادامه داد: در حال حاضرمیکروب‌شناسان در حال بروز کردن و کاستن از عوارض جانبی این واکسن‌های تولیدی هستند، گفت: به عنوان مثال اكنون محققان کشورمان با موفقیت  در حال بهینه سازی و توليد واکسن های دیفتری، کزاز و سیاه سرفه در کشور هستند.

رييس انجمن علمي ميكروب‌شناسي ايران، در پاسخ به پرسشي مبني بر بي‌كيفيتي واكسن‌هاي ايراني و عارضه‌آور بودن آنها اظهار كرد:. بیش از هفتاد سال است که واکسن‌های ساخته شده در کشورسلامت مردم ما را در برابر بیماری های کشنده تضمین کرده و از بسياري بیماری‌ها پیشگیری کرده است.

به گفته فيض‌آبادي واکسن‌های داخلی حائز استانداردهاي لازم هستند و همه تلاش‌ها بر بهبود کیفیت واکسن‌هاست.

رييس چهاردهمين كنگره بين المللي ميكروب‌شناسي تاكيد كرد: موسسه‌های تحقیقاتی ایران نه تنها خود اقدام به توليد واکسن می‌کنند، بلکه در ساخت و توسعه صنایع واکسن‌سازی در کشورهای منطقه و دنیا فعال بوده و یادگارهایی را در کشورهای مختلف به جا گذاشته‌اند.
وی از جایگاه فعلي واکسن‌سازی ایران ابراز رضایت کرد و گفت: اغلب واکسن‌های مورد نیاز چه در حوزه سلامت انسان و چه در حوزه دامی در کشورمان تولید می‌شوند مگر آنكه واکسن مختص بیماری‌هایی باشد که در کشور ما شیوع بسیار کمی داشته و یا ناشناخته و جدید هستند که برخی از این‌ها هم از خارج از کشور وارد می‌شوند.

بر اساس اين گزارش، چهاردهمين کنگره بين‌المللي ميكروب‌شناسي از ششم تا هشتم شهریورماه امسال و در محل مرکز همایش‌های بين‌المللي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر از چهاردهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران می توانند به سایت اینترنتی http://www.ism2013.ir/ مراجعه نمایند.
برچسب ها: میکروب ، واکسن ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.