سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهندس مدنی:

صادرات قطعات منفصله ، فصل نوینی برای سایپا رقم خواهد زد

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از تلاش دوچندان این گروه برای حفظ بازارهای صادراتی و رشد و توسعه فعالیت ها در این حوزه خبر داد و گفت: گروه سایپا در چند سال اخیر تجربیات فراوانی در زمینه صادرات کسب کرده و علیرغم وجود بازارهای رقابتی و مملو از انواع برندهای مطرح توانسته حضور خود را مستحکم سازد.

به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از اطلاع رسانی سایپا مهندس سعید مدنی در مراسم ارسال اولین محموله صادراتی قطعات منفصله (SKD) خودرو سایپا 132 به سایت اسکندریه در کشور عراق حجم کاری در حوزه خودروسازی را با توجه به توقعات دولت جدید بسیار جدی و مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامه های بلند مدت ما، در حوزه صادرات است و بر اساس برنامه ها قرار بر این است که تا پایان سال 1394 حدود 20 درصد از خودروهای تولیدی خود را به خارج از کشور صادر کنیم.

وی ایران را یکی از معدود کشورهای دارای توانمندی و علم روز در طراحی و تولید خودرو در سطح خاورمیانه دانست و افزود: در سال های اخیر تجربیات فراوانی در زمینه صادرات محصول کسب کرده ایم و هم اکنون وارد فضای جدیدی با محوریت صدور فناوری تولید خودرو، کارخانه سازی در سایر کشورها و صادرات خودرو به صورت قطعات منفصله شده ایم که فصل نوینی را در این گستره برای گروه خودروسازی سایپا رقم خواهد زد.

وی با اشاره به فضای دشوار بین المللی، قوانین سخت گیرانه و محدودیت های ایجاد شده برای صنایع کشور تصریح کرد: امیدواریم مسئولین کشور در زمینه صادرات خودرو با نگاه هوشمندانه، خودروسازان را در تامین نقدینگی مورد نیاز خود یاری دهند.

مهندس مدنی در بخش دیگری از اظهارات خود مزیت عمده محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا را قیمت تمام شده عنوان کرد و ابراز داشت: باید با افزایش میزان تولید، کاهش ضایعات ناشی از تولید، افزایش سرعت عمل و جذب نقدینگی مورد نیاز قیمت تمام شده تولید خودرو را کاهش داده تا همچنان بتوانیم حضور خود را در بازارهای صادراتی ادامه دهیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا توسعه سبد محصول را یکی دیگر از نیازهای مهم سایپا در کوتاه مدت ذکر کرد و گفت: باید تلاش کنیم به سرعت این خلاء در گروه سایپا جبران شود، ضمن این که ورود خودروهای جدید به چرخه تولید سایپا تا پایان سال جاری یقیناً بر توانمندی های ما در ورود به بازارهای جدید نیز خواهد افزود.

وی در ادامه توجه به استانداردهای روز کیفی و ایمنی و قوانین بازارهای مقصد را ضروری دانست و تاکید کرد: خوشبختانه اقدامات بزرگی برای ارتقا ایمنی و استاندارد محصولات سایپا در چند سال اخیر صورت گرفته است، ضمن این که پاسخ گویی به نیاز مخاطبین و سلائق گوناگون مشتریان داخلی و خارجی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

مهندس مدنی همچنین حرکت رو به جلو و توجه به شرایط و وضعیت آینده را مورد تاکید قرار داد و گفت: شرکت هایی موفق هستند که برای آینده برنامه داشته و جلوتر از زمان خود حرکت کنند، ما نیز باید با درک این موضوع برای ارتقا سطوح مختلف ویژگی ها، طراحی و استانداردهای خود تلاش کنیم.

وی شرایط امروز تولید خودرو و بازارهای وابسته به آن را بسیار سخت عنوان کرد و اظهار داشت: امروز تولید خودرو در سطح جهان با میزان حدود 10 الی 15 میلیون دستگاه مازاد صورت می گیرد که این خود بیانگر سختی فضای رقابت و پیچیده شدن اوضاع بازار جهانی است اما گروه خودروسازی سایپا با وجود همین شرایط نیز تاکنون حضور درخشانی در زمینه صادرات داشته و توانسته حدود یکصد هزار دستگاه خودرو خود را تنها در بازار عراق به فروش برساند.

وی عملکرد مثبت گروه سایپا در  حوزه فروش و خدمات پس از فروش را یکی دیگر از اهرم های در دست گروه دانست و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این زمینه سایپا اقدامات بزرگی نظیر تاسیس نمایندگی های گوناگون و هماهنگ، توسعه شبکه خدمات پس از فروش، توزیع مناسب قطعات یدکی محصولات و آموزش های لازم به نمایندگی ها را انجام داده و توانسته در این حوزه ها نیز حضور خود را به رخ بکشد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ضمن ابراز امیدواری در تامین نقدینگی مورد نیاز از طریق بازارهای صادراتی افزود: در کنار رویکرد تولید محور باید رویکرد صادرات محور به عنوان ابزاری جهت افزایش کیفیت تولید محصول در دستور کار قرار گرفته و موجبات ارتقا کیفیت و دستیابی به استانداردهای جهانی را فراهم سازد.

وی در خاتمه ضمن تبریک مجدد به دولت جدید، وزیر صنعت، معدن و تجارت را دارای تجربیات فراوانی در زمینه صنایع دانست و گفت: امیدواریم حضور فردی همچون مهندس نعمت زاده که تبحر وتجربیات فراوانی در زمینه بازسازی صنایع کشور دارند منجر به بهبود شرایط تولید و رونق کسب و کار در این حوزه و به تبع آن بازارهای صادراتی شود.

   
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.