مریم رجب زاده، مهندس صنایع غذایی و عضو انجمن دیابت ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در مورد نحوه صحیح مصرف میان وعده های غذایی برای مبتلایان به دیابت گفت: مبتلایان به دیابت در صورتی می توانند از میان وعده های غذایی در رژیم خود استفاده کنند که قند خونشان به خوبی کنترل شده باشد و بنابراین در چنین شرایطی از بروز نوسانات شدید قند خون پیشگیری می شود.
وی در ادامه افزود: مبتلایان به دیابت قبل از مصرف میان وعده های غذایی باید نوع و میزان فعالیت بدنی خود را نیز در نظر بگیرند و در صورت داشتن فعالیت کم از مصرف میان وعده های غذایی صرف نظر کنند.
رجب زاده تصریح کرد: مبتلایان به دیابت یک که قند خونشان کنترل شده و دارای افزایش قند خون هستند نباید از میان وعده های غذایی استفاده نمایند.
همچنین نوع و میزان مواد غذایی مورد نیاز در هر میان وعده غذایی برای مبتلایان به دیابت باید توسط پزشک متخصص غدد تعیین شود./ح