سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوشمزه هاي سبزي که قاتل بدن مي شوند

حذف برخي مواد مغذي از سبد غذايي روزانه که حاوي منابع اصلي تغذيه هستند بسيار دردسر ساز است.

احمدرضا درستي، متخصص تغذيه و رژيم درماني درگفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: افرادي هستند كه از مصرف انواع گوشت ها خودداري مي كنند و تنها گياهان را در برنامه غذايي خود قرار مي دهند چرا كه حذف گروه غذايي گوشتي باعث آسيب رساندن به بدن مي شود و به مرور زمان آثار منفي بر روي بدن عيان مي شود و مشكلات متنوعي را پديدار مي كند كه بهتر است مصرف گوشت ها به مقدار لازم در برنامه غذايي گنجانده شود.

وي افزود: با حذف انواع گوشت ها در برنامه غذايي به سلول هاي عصبي و مغزي آسيب جدي وارد مي شود و به مرور زمان سلول هاي مهم بدن از بين مي روند.

وي عنوان كرد: افرادي كه گياهخواري مي كنند سه دسته هستند كه دسته اول تنها از گياهان استفاده مي كنند و دسته دوم گياه را همراه با تخم مرغ و گروه سوم گياهان را همراه با شير مصرف مي كنند در اين صورت افرادي كه تنها گياه خواري مي كنند با بسياري از كمبودها مواجه مي شوند و كساني كه در وعده هاي غذايي خود از شير و تخم مرغ استفاده مي كنند ويتامين ‌B12 و آهن به طور كامل به بدنشان مي رسد و با فقر آهن مواجه نمي شوند.

درستي در ادامه به افرادي كه تنها از گياه در برنامه غذايي خود استفاده مي كنند، توصيه كرد: بهتر است تمامي گروه هاي مواد غذايي از جمله غلات و نان را در برنامه غذايي قرار دهند چرا كه در صورت حذف مواد غذايي نام برده با كمبود ويتامين هاي موجود درغلات و نان موي سر ريزش پيدا مي كند.
برچسب ها: گیاه ، گوشت قرمز ، ویتامین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.