سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

تاثیر دارچین در پیشگیری از آلزایمر و درمان دیابت

تحقیقات اخیر نشان می دهد که دارچین از بروز برخی بیماری های عصبی از جمله آلزایمر جلوگیری می کند.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، دارچین (Cinnamomum verum و یا Cinnamomum zelanicum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بوها (Lauraceae) از جنس دارچین‌ها (Cinnamomum).

درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است.

دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود.

دارچین حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند.

به تازگی دو ترکیب در دارچین دیده شده است که از بروز زوال عقل جلوگیری می کند.

این دو ترکیب cinnamaldehyde و epicatechin نامیده می شوند.

ییماری آلزایمر (Alzheimer's disease)‏ یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که بتدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. بارزترین تظاهر زوال عقل اختلال حافظه‌است.

اختلال حافظه معمولاً بتدریج ایجاد شده و پیشرفت می‌کند.

آلزایمر یک بیماری پیش رونده عصبی است که به مرور زمان منجر به تخریب غیر قابل برگشت نورون ها و توانایی های فکری می شود.

دارچین علاوه بر پیشگیری از بیماری آلزایمر، در درمان بیماری دیابت نیز موثر است.

محققین پیش از این عنوان کرده بودند که دارچین، رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد و بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به عنوان تب بر استفاده می شود.

دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.

همچنین دارچین در درمان برخی از بیماریها ازجمله در کاهش کلسترول، محافظت دربرابر بیماری های قلبی، موثر در درمان بیماری های لنفاوی،جلوگیری از بوی بد دهان،درمان سنتی دندان درد، درمان سرفه مزمن، آرامش سیستم اعصاب،دارای خواص ضدقارچی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد عفونی، درمان سنتی زخم معده، درمان گرگرفتگی در زنان یائسه، خواص ضد التهابی، موثر در درمان شپش شر، کاهش درد مفاصل،جلوگیری از تجمع ناخواسته پلاکت خون، افزایش سیستم ایمنی بدن، درمان سوهاضمه، کاهش خستگی، کاهش عفونت های ادراری، سرشار از منگنز، فیبر، آهن و منگنزنیزمفیداست./ب

برچسب ها: تاثیر ، دارچین ، آلزایمر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.