سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

مخالفان وزير آموزش و پرورش جوابيه مي‌دهند

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات گفت: در پاسخ وزير پيشنهادي آموزش و پرورش سوال‌هاي جديدي براي مخالفان به وجود آمد كه اين افراد تصميم دارند براي آن جوابيه بدهند.

محمدمهدي زاهدي در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، با بيان اينكه فضاي امروز در مجلس بهتر از ديروز بود گفت: انعكاس مسائل روز گذشته باعث شده مجلس در فضاي آرامتري صلاحيت وزرا را مورد بررسي قرار دهد.

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات افزود: امروز موافقان و مخالفان بحث‌هاي خود را مطرح كردند و پاسخ برخي از ابهامات از سوي وزرا داده شد.

وي با اشاره به دفاعيات وزير پيشنهادي آموزش و پرورش اذعان داشت: در پاسخ اين وزير پيشنهادي، با رفع برخي ابهامات سوالات جديدي نيز مطرح شد كه مخالفان قصد دارند براي اين سوال‌ها پاسخ‌هايي را تهيه و به مجلس ارائه كنند.

انتهاي پيام/

برچسب ها: زاهدی ، کمیسیون ، آموزش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.