حجت الاسلام محمد اسدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: طرح یاوران نماز به این منظور از دو سال قبل در کشور شکل گرفته و فقط در سال گذشته، 30 هزار نفر در آن شرکت کردند.
وی ادامه داد: بضاعت و امکانات این طرح به منظور پیشبرد اهداف و آرمانها، محدود و اندک است و در حقیقت بدون کمک مردم، ادامه فعالیت ها امکان پذیر نیست.
اسدی تصریح کرد: شناساندن فرهنگ نماز در جامعه از جمله این اهداف است تا نقاط قوت را پیدا کرده و در جبران و پوشش نقاط ضعف موجود بکوشیم.
رئیس ستاد یاوران نماز کشور ارتقای کمّی و کیفی نمازگزاران را از دیگر اهداف این طرح برشمرد و بیان داشت: بسیاری افراد نماز می خوانند، اما در مورد آثار آن تفکر نمی کنند و برخی آن را صرفاً ادای تکلیف می شمرند.
وی ادامه داد: اجرای درست و دقیق فریضه نماز باید فضای زندگی انسان ها را عطر آگین و جامعه را دچار تحول کند.
اسدی افزود: در این راستا، نماز خوان کردن افراد بی نماز و ارتقای کیفی نماز خوانان با قرائت صحیح، به جای آوردن آداب نماز در دستور کار است.
رئیس ستاد یاوران نماز کشورافزود: جذب نیروی کارآمد، تشکیل بانک اطلاعاتی و تشکیل شبکه اجتماعی نماز، دیگر اهداف ترسیم شده در این طرح بوده که لازمه اجرای آن، بهره گیری از ظرفیت مردم است.
وی با اشاره به مذهب تشیع که مردمی بودن آن را به یکی از زنده ترین مکاتب جهان تبدیل کرده است، بیان داشت: تشکیل شبکه اجتماعی نماز با این رویکرد در دستور کار است تا مجموعهای مردمی را تشکیل دهیم که خودشان فریضه نماز را به خوبی مدیریت و پیگیری کنند.
اسدی اضافه کرد: عمده مشکلات موجود فریضه نماز در سطح اجتماع مربوط به این مسئله است که همه امور آن را به ستاد اقامه نماز محول کرده ایم.
رئیس ستاد یاوران نماز کشور تصریح کرد: مردم نقش اصلی را در این میان بازی می کنند و تا عنان کار را به مردم نسپاریم، نمی توانیم کار را به درستی به پیش ببریم./ب