احمد ساعدی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل تابستان افراد در مسافرت ها بیشتر به سمت غذاهای بین راهی می روند و غذاهای آماده و آلوده نقش مهمی در مبتلا شدن به هپاتیت A دارند چرا که منشا اصلی این بیماری آبی و غذایی است.
وی افزود: استفاده از آب های زیر زمینی که بیشتر در بین راه در دسترس مسافرین است، ابتلا به بیماریهای مختلفی از جمله هپاتیت A را افزایش می دهد.
وی عنوان کرد: هپاتیت A در اثر استفاده از ظروف آلوده افزایش می یابد و بهتر است در مسافرت نظافت فردي و بهداشت رعایت شود چرا که اینگونه بیماری ها به راحتی و به سرعت انتقال می یابد.
ساعدی تاکید داشت: استفاده از تنقلات و مواد غذایی نظیر الویه، خورشت و برنج ها که به صورت باز هستند و از هیچگونه مواد نگه دارنده ای برخوردار نیستند فرد را بیشتر به سمت این بیماری ها هدایت می کند بايد غذاهای سالم را جایگزین غذاهای بین راهی کنند و در نهایت به هپاتیت A مبتلا نشوند.