به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ؛ جلال الوردی در گفتگو با شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی در لندن درباره بحران سیاسی در تونس و پیشنهاد برخی احزاب سیاسی برای به تعلیق درآمدن فعالیت مجلس موسسان این کشور گفت: پیشنهاد رئیس مجلس موسسان تونس در تعلیق فعالیت های این نهاد به لحاظ قانونی و دموکراتیک در مسیر درستی قرار ندارد و حقوقدانان به این پیشنهاد اعتراض کردند و وی حق ندارد چنین پیشنهادی را مطرح کند.
اما جنبش النهضه به لحاظ سیاسی بر این مسئله تاکید دارد اگر قرار است به تعلیق درآمدن فعالیت مجلس موسسان به عنوان حسن نیت برای از بین رفتن تنش در صحنه سیاسی کشور قلمداد شود ما از این مسئله استقبال می کنیم. النهضه بر از بین رفتن تنش ها در تونس برای پایان یافتن مرحله انتقالی در کشور تاکید دارد. النهضه می خواهد تونس به صورت توافقی و کابینه ائتلافی اداره شود. متاسفانه در کشور برخی از گروه های تندرو نظیر جبهه خلق حضور دارند که از نتایج انتخابات گذشته راضی نیستند. این گروه ها وابسته به جریان مارکسیسم-لنینیسم هستند و به نهادهای دموکراتیک تونس باور ندارند.
همچنین این گروه ها فریفته تحولات مصر شدند و فکر می کنند می توانند سرنگون شدن رئیس جمهور منتخب از طریق ارتش را در تونس نیز تکرار کنند و به دنبال کودتای نظامی هستند.ما بر این باوریم که تحولات سیاسی در تونس و مصر با یکدیگر متفاوت است. النهضه بر حکومت توافقی در تونس تاکید دارد و شمار زیادی از سازمان های بین المللی و کشورها از روند سیاسی در این کشور استقبال کرده اند چرا که هیچ گروه سیاسی به حاشیه رانده نشده است و گروه های سیاسی زیادی در داخل دولت حضور دارند.استقلال وزارتخانه های حاکمیتی و سیاسی نشدن آن از مهم ترین خواسته های گروه های مخالف دولت بود که به آن پاسخ مثبت دادیم. متاسفانه برخی از گروه های تندرو در تونس نظیر جبهه خلق به تلاش های خود برای به هرج و مرج کشیدن تونس ادامه می دهند.
وی در ادامه افزود: جنبش النهضه هرگز به دنبال افراط گرایی و سلفی گری نیست. این جنبش یک جریان سیاسی معروف در تونس است که به دموکراسی و آزادی باور دارد. برخی ها که خود را لائیک می خوانند در دولت تونس حضور دارند و شریک النهضه هستند. دولت تونس درهای خود را به سوی همه گروه ها باز کرده و به این مسئله افتخار می کند. تلاش النهضه این است که در چارچوب آزادی های موجود در تونس عزت و کرامت شهروندان این کشور حفظ و عدالت اجتماعی محقق شود.
ممکن است مسئولان دولتی در برخی از موارد در مدیریت برخی از مسائل با مشکلات و اشتباه هایی روبرو شوند و کم کاری کنند. ما این مسائل را به رسمیت می شناسیم ولی از گروه های مخالف نیز می خواهیم به مسئولیت های خود در کشور پایبند باشند. برخی از گروه های مخالف برای مقابله با رژیم گذشته تونس حضور داشتند ولی در میان گروه های مخالف از وابستگان رژیم گذشته دیده می شوند که دشمن انقلاب تونس هستند و در مجلس موسسان حضور دارند و خواهان انحلال این مجلس و دولت هستند و می خواهند با تاسیس احزاب جدید و بهره برداری از ضعف های امنیتی در کشور گذشته خود را احیای کنند.