سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ما ء الشعير رازک سالمترین در انواع خود

ماء العشیر رازک علاوه بر داشتن مزه تلخ خاصیت آنتی اکسیدانی بالا نسبت به سایر انواع خود بسیار مفیدتر است.

 سارا مسرا بندي، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: ما الشعیر رازک از سه جز اصلی جوی جوانه زده ، آب و رازک تشکیل می شود که اگر به صورت نرمال یعنی روزانه سیصد سی میلی لیتر ازم مصرف شود به علت داشتن مقادیر بالایی اکسیدان،  ترکیبات فنولی و مقداری سلینیوم در جلوگیری از بروز سرطان و پوکی استخوان نقش سزایی  دارد 

وی با اشاره به وجود مااشعیر شيرين حاوي قند بالا و با اسانس های متفاوت و تمایل اغلب افراد برای مصرف آنها تاکید کرده متاسفانه اغلب افراد جامعه از مزه های تلخ استفاده نمی کنند و این درحالی است که ما الشعر شیرین به علت داشتن مواد مذکور علاوه بر احتمال افزایش قند خون و خطر ابتلا به بیماری های وابسته به آن اسانس موجود در آنها در طولانی مدت امکان بروز آلرژی و چاقی را تا حد قابل ملاحظه ای افزایش دهد.

 وی در خصوص  میزان رازک موجود در ما الشعیر های تلخ و یا لایت یا به اصطلاح صنعتی کلاسیک تصریح کرد: مقدار مصرفی رازک در تولید این ما الشعیر  در ایران بین 20 تا 80 گرم و در حقیقت نصف مقداری هست که در کشورهای دیگر استفاده می شود و این به علت تلخی خود رازک است که متاسفانه مورد پسند بیشتر ایرانی ها نیست.
 
سارا مسرا بندي ادامه داد: افرادیکه تمایل به مزه تلخ ما الشعیر های حاوی رازک را ندارند ولی خیلی وقت ها علاقه مند به حالت کف کردن ما الشعیر ها در لیوان هستند بهتر است بدانند که ما الشعیر رازک به علت داشتن عصاره این گیاه ارزشمند در لیوان ها بیشتر  کف تشکیل می دهد و بوی مطبوعی هم دارد و البته  افرادیکه مشتاق استفاده از این دست ما الشعیر ها هستند  نیز توجه کنند در صورت عدم چاقی، نداشتن بیماری های خاص و منع مصرف توسط پزشکان معالجشان می توانند از این ما الشعیر  استاندارد به جای نوشابه استفاده کرده زیاده روی نیز  نکنند./ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.