به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
بوی تند سیر در واقع مرکز سیری
در مغز را تحریک می کند بنابراین احساس گرسنگی کاهش می یابد. علاوه براین، سیر
میزان حساسیت مغز به هورمون لیپتین که بوسیله سلولهای چربی و برای تنظیم اشتها
ترشح می شود را نیز افزایش می دهد و به این ترتیب اشتها را کاهش می دهد.
سیر به یک طریق دیگر نیز به کاهش وزن کمک می کند ، خوردن این گیاه مفید سیستم عصبی
را تحریک می کندتا هورمونهایی مثل آدرنالین ترشح کند . این هورمون سرعت سوخت و ساز
بدن را افزایش می دهد و افزایش سرعت متابولیسم به معنای سوزاندن کالری بیشتر است.
هرچه کالری بیشتری بسوزانیم کمتر وزن اضافه می شود
این گیاه مفید به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند و علاوه بر این ، از سرطان نیز جلوگیری می کند و با عفونتها مبارزه می کند. سیر به کاهش وزن نیز کمک زیادی می کند.
مواد تشکیل دهنده سیر:
سیر حاوی ماده ای با نام آلیسین است که باعث تندی آن می شود و علاوه براین حاوی
مقداری گوگرد است که خاصیت ضد باکتری دارد. در واقع آلیسین وقتی آزاد می شود که
سیر بصور خام خرد می شود و وقتی که سیر پخته می شود این ماده از بین می رود. علاوه
براین ، سیر حاوی آنتی اکسیدانهایی مثل ژرمانیوم، سلنیوم و ویتامین هایی مثل AوC
است . /س