سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با 5 باور اشتباه پیش از ازدواج

در این مطلب به ذکر ۵ اشتباه رایج که معمولا بسیاری از افراد در جلسات خواستگاری مرتکب مي‌شوند مي‌پردازیم.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،در این مطلب به ذکر ۵ اشتباه رایج که معمولا بسیاری از افراد در جلسات خواستگاری مرتکب مي‌شوند مي‌پردازیم :

1 تسلیم زرق و برق‌هاي مادی و ظاهری طرف مقابل مي‌شویم

بسیاری از ما در انتخاب همسر خود متاثر از عوامل زیادی هستیم، عواملی مانند: پول فرد، جایگاه اجتماعی و نفوذ فرد، ثروت خانوادگی، شغل، شهرت، زیبایی و...

گاهی ممکن است فکر کنیم که این عوامل در انتخاب ما تاثیری ندارد! اما در واقعیت چنین چیزی کمتر دیده مي‌شود. مهم است که به لحاظ عواملی که ذکر شد شباهت‌هايي بین دو طرف وجود داشته باشد، اما شباهت داشتن با تحت تاثیر قرار گرفتن متفاوت است.

وقتی یک رابطه صرفا به دلیل مسائل اقتصادی و مادی یا تنها به خاطر هر یک از عوامل ذکر شده، شکل گرفته باشد، یک رابطه ناسالم است.

2 تسلیم نیاز غريزي مي‌شویم

یکی از مسائل عمده‌اي که در تصمیم‌گیری صحیح ممانعت ایجاد مي‌کند، میل  غريزي است. البته تنها و بهترین راه برای پاسخ به این میل، ازدواج است، اما این مساله نباید فرآیند انتخاب همسر را تحت‌الشعاع قرار دهد. به همین دلیل، لازم است:

الف) با حوصله و بدون عجله در طول زمان با فرد مقابل خود آشنا شویم و برای ازدواج کردن عجله نکنیم.
ب- از هرگونه رابطه غريزي قبل از ازدواج پرهیز کنیم تا بدون تاثیر آن روابط، به شناخت یکدیگر برسیم.

3 تردیدهای خود را نادیده مي‌گیریم

تردید داشتن در فرآیند تصمیم‌گیری در انتخاب همسر آینده، امری بسیار عادی است، اما بی‌توجهی به احساسات درونی و تردیدهایی که داریم، مسلما اشتباه است. زمانی که درباره مساله‌اي تردید داریم تا هنگامی که برطرف نشده است، نباید ازدواج کنیم.
بهتر است با شناخت بیشتر و دادن زمان بیشتر به خودمان و بررسی موضوع بر تردیدها غلبه کنیم.

4 فکر مي‌کنیم مي‌توانیم طرف مقابل را تغییر دهیم

بسیاری از افراد به خصوص خانم‌ها مستعد پذیرش این باور غلط هستند که مي‌توانند با عشق، توجه، تلاش و علاقه یا حتی با بچه‌دار شدن، شریک آینده زندگی خود را تغییر دهند، اما آنچه از آن غافل مي‌مانیم این است که عادت‌هاي رفتاری طرف مقابل ما طی سال‌ها و پس از شکل‌گیری هویت او، تقویت شده است و به این سادگی قابل تغییر نیست.

5 باور داریم که پس از ازدواج مشکلات کم مي‌شود

بسیاری از ما امیدواریم، مشکلات یا نقایصی که پیش از ازدواج متوجه آنها شده‌ایم، پس از ازدواج برطرف شود. اما لازم است خاطر نشان کنیم آنچه در خلال آشنایی از فرد مي‌بینیم به احتمال بسیار زیاد بعد از ازدواج نیز تداوم خواهد یافت.

یکی از بهترین راه‌ها برای شناخت فرد مقابل، مشاهده نحوه تعامل او با خانواده‌اش است. نوع برخورد فرد در خانواده اطلاعات زیادی درباره نحوه رفتار عادی او به ما مي‌دهد و به ما کمک مي‌کند تا پیش‌بینی کنیم که این فرد بعد از ازدواج چگونه رفتار خواهد کرد.

اگر فرد در ارتباط با خانواده خود صادق و راحت باشد، احتمالا بعد از ازدواج همچنین خواهد بود و اگر با خانواده خود با تعارض و دوگانه رفتار کند، احتمالا همان الگو را هم نسبت به همسر خود به کار خواهد برد، هرچند بسیاری عقیده دارند که همه توان خود را به کار خواهند گرفت تا الگوهای رفتاری خانواده خود را دوباره اجرا نکنند، مثلا مي‌گویند: «من مثل پدرم نیستم.»

هرچند افراد مي‌توانند تغییر کنند، اما به یاد داشته باشید گفتن این حرف‌ها به مراتب راحت‌تر از عمل کردن به آنها است./خراسان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.