به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
فرزاد بابایی گفت: در روزهای ماه رمضان دستگاه گوارش افراد به 16 ساعت خالی ماندن و الگوی تغذیه ای خاص این ماه عادت کرده و نباید فورا بدن را وارد شرایط جدید کرد.به گفته وی مصرف زیاد مواد غذایی و خوردن شدید باعث ایجاد سوء هاضمه و بازگشت غذا و اسید معده می شود که در طولانی مدت امکان زخم معده و سرطان را فراهم می کند.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه در این ماه بدن فرد مقدار زیادی آب، کمی چربی و بافت پروتیئنی از دست داده است، خاطرن شان کرد: لازم است در روزهای بعد از ماه رمضان آب از دست رفته بدن را جبران کرد و باید افراد به میزان کافی مایعات دریافت کنند.
بابایی یادآوری کرد: در روزهای بعد از ماه رمضان باید هر شش گروه مواد غذایی را در وعده های روزمره گنجاند و یک برنامه غذایی متعادل را تدوین کرد.
وی تصریح کرد: بسیاری از افراد فکر می کنند در ماه رمضان میزان زیادی از ویتامین های بدن خود را از دست داده اند و شروع به ویتامین تراپی سر خود می کنند.
این کارشناس تغذیه افزود: تفکر از دست رفتن ویتامین های بدن اشتباه است و به هیچ وجه چنین اتفاقی در ماه رمضان برای بدن افراد رخ نمی دهد./س