به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، رئیس مرکز منطقه ای و سرپرست ISC گفت: سایماگو نظامی است که دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی جهان را بر اساس عملکرد پژوهشی در قالب مقالاتی که در نشریات معتبر بین المللی چاپ می شود ارزیابی و رتبه بندی می کند.
جعفر مهراد عمده شاخص های مورد توجه در این رتبه بندی را شاخص برونداد ، همکاری بین المللی ، تاثیر نرمال سازی شده ، انتشارات با کیفیت بالا ، تخصص نرخ برتری و رهبری علمی عنوان کرد.
وی بیان کرد: بر اساس این شاخص ها ، رتبه 5 دانشگاه اول جمهوری اسلامی ایران در سال 2013 میلادی و در بازه زمانی مورد نظر به ترتیب دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه تهران ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستند.
سرپرست ISC افزود: رتبه این دانشگاه ها در سطح بین المللی به ترتیب 89 ، 234، 366، 461 و 513 است که با توجه به رتبه بندی بیش از 2000 دانشگاه در این نظام رتبه بندی جایگاه درخور توجهی است.
وی ادامه داد : رتبه منطقه ای 5 دانشگاه نخست جمهوری اسلامی ایران نیز به ترتیب 1، 3، 6، 9 و 13 است که این نیز جایگاهی بسیار ارزشمند است.
به گفته رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری ، رتبه های بعدی در سال 2013 میلادی اختصاص به دانشگاه تربیت مدرس ، دانشگاه علم و صنعت ایران ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارد.
رتبه منطقه ای این 5 دانشگاه برتر در همین سال به ترتیب 17،20، 24، 31 و 32 است./س