سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف نکردن نوشیدنی ها و غذاهای شیرین باعث افزایش سلامت قلب می شود

يك كارشناس تغذيه تأکید کرد: به منظور سلامت قلب، باید مصرف نوشیدنی ها و غذاهای شیرین مانند نوشابه ها، قند، شکر و شیرینی ها را به شدت محدود کرد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مهدیه الساات حاجی میرزاده در خصوص تغذیه و سلامت قلب اظهاركرد: بهترین رژیم برای کاهش فشارخون، کاهش وزن و سلامت قلب رعایت برنامه غذایی با تاکید بر اصول خاص است.

وي توصيه كرد:  مصرف غذاهای غنی از کلسیم،منیزیم و پتاسیم(مانند لبنیات، لوبیای سویا، اسفناج، گوشت، آجیل، موز، عسل و لوبیا) در رژيم غذايي افزايش يابد.

وي با تاكيد بر مصرف لبنیات از نوع کم چرب بر مصرف مواد غذایی پرفیبر مانند غلات سبوس دار تاكيد كرد.

حاجي ميرزاده در ادامه در بر  مصرف موادغذايي کم نمک اشاره كرد و افزود: همچنين براي سلامت قلب بايد مصرف غذاهای کنسروی و فست فودها را محدود كرد.

اين كارشناس تغذيه در یزد، بر مصرف میوه و سبزی تاكيد كرد و گفت: به منظور سلامت قلب مصرف نوشیدنی ها و غذاهای شیرین مانند نوشابه ها ،قند و شکرو شیرینی ها را به شدت محدود كنید.
 
برچسب ها: قلب ، شکر ، نمک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.