سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشانه حساسيت به چاي را مي شناسيد؟

پزشكان در جديدترين تحقيقات خود دريافته اند كه افراد مي توانند به مواد غذايي مانند چاي و قهوه و حتي سيب زميني هم حساسيت پيدا كنند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، حساسيت به مواد غذايي در افراد مي تواند، باعث ايجاد اسهال و همينطور گرفتگي عضلات معده و درد معده شود.

گفتني است، حساسيت به مواد غذايي و آلرژي به آن ها حتي مي تواند باعث ايجاد سندرم روده تحريك پذير در افراد شود.

بررسي ها نشان مي دهد، افراد با كنترل و نظارت بيشتر بر روي مواد غذايي كه مي خورند و همينطور ورزش منظم و و دوري از استرس و تنش و همين طور خوردن غذاهاي نفاخ مي توانند تا حد بسيار زيادي جلوي عود حمله هاي كوليت روده تحريك پذير را بگيرند.

در موارد حادتر پزشك مي تواند با انجام كولونوسكوپي و يا نمونه برداري از بافت روده تشخيص دقيق تري در خصوص اين مشكل بدهد./ح

برچسب ها: حساسیت ، روده ، معده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.