به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ کاکائو موجود در شیر باعث می شود تا شیر ترکیبی پیدا کند که روی خلق و خو و احساسات تأثیر بگذارد.
گفتنی است کاکائو حاوی ماده ای به نام اسید اگزامیک است که این ماده وقتی با نوشیدنی ترکیب می شود گازی از آن آزاد می شود که آن گاز وقتی وارد بدن می شود خلق و خو و احساسات به کلی تغییر می کند احساسات منفی بیشتر خودشان را نشان می دهند و فرد دچار افسردگی می شود.
همچنین براساس این پژوهش نوشیدن شیر شکلات جذب کلسیم شیر را کاهش می دهد و پایین بودن میزان کلسیم در بدن فرد را شکاک می کند و برخی رفتارها در فرد بروز می کند که حالت طبیعی ندارد.
دانشمندان با انجام تحقیقاتی همچنین دریافته اند افرادی که شیر مصرف نمی کنند و کلسیم بدنشان در سطح پایینی قرار دارد ماجراجو و کنجکاو هستند و از کارهای وحشتناک ترس و هراسی ندارند.