قره بيگلو
در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،افزود: پيشبيني می شود كه بيش از ۳۰ هزار تن محصول از تاكستانهاي اين شهرستان برداشت شود كه دو هزار تن بيشتر از پارسال است.
وي بيان كرد: متوسط برداشت انگور در زرنديه ۱۵تن در هر هكتار است اما برخي باغداران اين شهرستان سال ها ي گذشته موفق به برداشت حدود۶۰ تن در هكتار هم شدهاند.
قره بيگلو ادامه داد: بي دانه، عسگري، كندور و فخري از مهمترين ارقام انگور شهرستان زرنديه است كه بيشتر در منطقه خشكرود توليد مي شود.
وي با بيان اينكه زرنديه داراي رتبه دوم توليد انگور در استان مركزي است، گفت: شرايط آب و خاك زرنديه براي پرورش انگور بسيار مساعد است به طوري كه محصول انگور از عمدهترين محصولات باغي اين شهرستان محسوب مي شود.
وي افزود: پرورش انگور به خاطر نياز به آب كم، ازاهميت ويژه اي برخورداراست و هم اكنون بيشتر تاكستانهاي منطقه خشكرود از توابع اين شهرستان با وجود كيفيت بالا و مرغوب انگور، در طول سال حداكثر به سه مرحله آبياري نياز دارند.
زرنديه ۶۵ هزار هكتار اراضي كشاورزي دارد كه ۱۳ هزار هكتار آن باغ است./س