سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزايش 15 درصدي کشت محصولات ارگانيک در فارس

70 هزار هکتار از مزارع استان فارس به کشت ارگانيک اختصاص يافت.

به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران، کارشناس محصولات ارگانيک جهاد کشاورزي فارس گفت: اين ميزان در مقايسه با پارسال 15 درصد رشد داشته است.

هاشمي با اشاره به به توليد بيش از 100 هزار تن انواع محصولات ارگانيک در فارس افزود: مرکبات، سيب، انار، خرما، انجير، گردو، گل محمدي، باريجه، زعفران، گوجه فرنگي، خيار سبز، شمام، پياز، سيب زميني، بادمجان، لوبيا سبز، کدو، باقلا، کنار پيوندي، ريشه محک، زيره و آويشن از جمله محصولات توليد شده بصورت ارگانيک و سالم  در فارس است.

کشاورزي ارگانيک مديريت توليد مناسب و از نهادهاي سنتز شده به دور است. 

اين نهاد هاي سنتز شده مانند کودهاي شيميايي ، آفت کش ها ، دارو ها، بذر اصلاح شده ژنتيکي و تابش اشعه ها است.

در اين نوع کشت کودهاي آلي و کمپوست مصرف و با آفات نيز به صورت بيولوژي مبارزه مي‌شود.
در اين روش ضمن تقويت خاک و حفظ ريزمغذي‌ها نيازي به مصرف سموم و کودهاي شيميايي نيست.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي فارس هم کاهش هزينه‌هاي توليد را از ديگر مزاياي مثبت توليد محصول سبز خواند و گفت: کشاورزي سبز با اکولوژي نيز هماهنگ است و با تثبيت بافت خاک، حفظ چرخه آب و مواد غذايي سبب کمترين آلودگي در زمين مي‌شود.

فارس 90 درصد محصولات کشاورزي ارگانيک کشور را توليد مي کند.

فارس 46080 گواهي ارگانيک براي محصولات انجير ، خرما ، انار ، انگور ، زيره ، گل محمدي بادام ، سماق و بنه از شرکت معتبر بين المللي صدور گواهي ارگانيک گرفته است که اين ميزان بيش از 90 درصد گواهي هاي دريافت شده در کل کشور است.
انتهاي پيام/
برچسب ها: اقتصاد ، محصولات ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.