سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

نوری سرمربی تیم ملی بسکتبال جوانان

دبیر هیئت بسکتبال مازندران گفت: در حکمی از سوی رئیس فدراسیون بسکتبال محمدرضا نوری مربی مازندرانی بسکتبال به عنوان سرمربی تیم ملی بسکتبال جوانان معرفی شد.

رجایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود: محمدرضا نوری یکی از بسکتبالیست‌های خوش‌نام مازندران در سال‌های نه چندان دور بود که در عرصه مربیگری نیز دو بار کاله مازندران را قهرمان لیگ دسته یک بسکتبال باشگاه‌های کشور کرد و توانست جواز حضور این تیم در لیگ برتر را کسب کند.

وی با اشاره به اینکه این تصمیم‌گیری از سوی فدراسیون بسکتبال برای معرفی مربیان تیم‌های ملی نوجوانان 2017، جوانان 2018، نوجوانان 2015 و جوانان 2016 انجام شد، گفت: تداوم تمرین‌های تیم‌های ملی در رده‌های مختلف سنی به صورت مستمر در دستور کار فدراسیون است تا نمایندگان کشورمان بتوانند در میادین بین‌المللی آینده؛ خوش بدرخشند.

وی با اعلام اینکه محمدرضا نوری به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان برای بازیکنان متولدین دی ماه سال 1376 تا سال 1377 منصوب شد، افزود: رضا خان‌محمدی و کاظم محنایی نیز به عنوان مربی، نوری را در تیم ملی همراهی می‌کنند./ب

برچسب ها: معرفی ، فدراسیون ، بسکتبال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.