سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه های شنبه؛

از ماجراهاي جنجالي يك دفتر تا ابلاغ کمک هزينه غذا واياب وذهاب کارمندان درسال92

اعضای سازمان همه می‌پرسند؛رئیس در کدام سوراخ موش خزیده است؟!،دستوردولت براي بررسي نحوه مقابله باتهديدات زيستي،نشسته نمازخواندن احمدی‌نژاد،،محکومیت 2ایرانی به اتهام جاسوسی در ترکیه،تقدير اعضاي دولت از رئيس‌جمهور،واكنش جالب دفتر رحيمي به اظهارات اژه‌اي،من خودم دانشگاه دارم،تخليه هداياي خارجي دفتر رياست تخليه هداياي خارجي دفتر رياست جمهوري...از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

این زنگنه مگر همان زنگنه نیست؟!


آقای روحانی در آذرماه سال 81 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامه‌ای خطاب به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه اصلاحات به شدت اعتراض کرده و اقدام ایشان در انعقاد قرارداد نفتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» دانسته و این قرارداد را دارای آثار منفی فراوان برای جمهوری اسلامی ایران دانسته بود و اکنون زمزمه نام بیژن زنگنه به عنوان گزینه احتمالی تصدی وزارت نفت با توجه به سوابق زنگنه که مورد اعتراض روحانی نیز بوده است، در میان صاحب‌نظران اقتصادی و سیاسی با تعجب آمیخته به تاسف روبرو شده است.

بنابر آخرین خبرها و احتمالاً به خاطر برخی فشارهای فزاینده به رئیس جمهور منتخب، احتمال معرفی زنگنه به عنوان وزیر نفت به مجلس افزایش یافته و این در حالی است که زنگنه دارای سوابق تخلفات بزرگ اقتصادی و سیاسی است. وی ضمن اینکه یکی از نقش‌آفرینان فتنه و آشوب سال 88 در مرکزیت ستاد موسوی بود، یکی از عوامل و متهمان اصلی امضای قرارداد خائنانه فروش گاز به امارات (شرکت کرسنت) است. این قرارداد 25 ساله به واسطه دلالی و رشوه‌های کلان برخی دلالان، 14 برابر زیر قیمت امضا شد و موجب اعتراض گسترده کارشناسان اقتصادی و نفتی شد.

نکته جالب در این میان این است که دکتر روحانی در سال 81 ضمن نامه‌ای به رئیس جمهور وقت (خاتمی) تأکید کرده که «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سال‌های گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود.» روحانی همان زمان معتقد بود: «شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد.»

روحانی در آن نامه با هشدار درباره اینکه قرارداد کرسنت [با پیگیری شخص زنگنه] احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت، تأکید کرده بود از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت (زنگنه) درباره قرارداد کرسنت مطرح کرده که با وجود دستور خاتمی، پاسخی دریافت نشده است.

روحانی در این نامه تصریح می‌کند قرارداد مذکور از طریق واسطه‌ها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است.

بنابر گزارش منابع مطلع، زنگنه درباره قرارداد کرسنت از سوی مراجع قضایی احضار شده از جمله به این دلیل که از مصوبه شورای اقتصاد عدول کرده و بدون تأیید هیئت وزیران و مجلس، ‌اقدام به انعقاد قرارداد کلان اقتصادی با شرکت خارجی کرده است. او همچنین متهم به تبانی در انعقاد قرارداد با قیمت غیرعادلانه است.

گفتنی است پیش از این بیژن نامدار زنگنه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا در مورد ویژگی‌های وزیر نفت دولت یازدهم با اشاره به این که هم اکنون صنعت نفت کشور با مشکل «سرمایه‌گذاری» و «بازار» روبرو است گفته بود: فردی که قرار است به عنوان وزیر نفت انتخاب شود باید بتواند مشکلات بیرونی نفت را برای توسعه این صنعت به ویژه در بخش بالادستی نفت و گاز برطرف کند.

او با تأکید بر این که «افرادی باید وارد وزارت نفت شوند که حرفه‌ای و کاربلد باشند» تصریح کرد: «باید گروهبان‌هایی که الان سر کار هستند بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرال‌ها کارها را انجام دهند.»

این وزیر اسبق نفت با اشاره به این که «در حال حاضر برخی از افرادی که برای سمت وزارت نفت مطرح می‌شوند به درد این کار نمی‌خورند» گفته بود: تعداد خیلی خیلی اندکی هستند که می‌توانند این کار را انجام دهند.

از سوی دیگر یک گزارش موثق حاکی است که طی سال‌های 83 تا 84 و در وزارت آقای زنگنه به منظور تغییر ساختار شرکت ملی نفت ایران، ‌تمام اطلاعات صنعت نفت ایران در اختیار یک شرکت صهیونیستی به نام «بین» ایتالیا قرار گرفت.

قرارداد مطالعاتی طرح جامع تغییر ساختار شرکت نفت در سال 83 و در دولت خاتمی توسط بیژن زنگنه با یک شرکت بین‌المللی ایتالیایی به نام «بین» عملیاتی شد به طوری که ریاست این شرکت برعهده خانم اوریت گادیش عضو ارتش و همکار سازمان ضد جاسوسی ارتش صهیونیست بود.

بنابراین اولین سؤالی که به ذهن متبادر می‌شود، این است که چگونه طرحی تا این حد مهم که قرار است جزئی‌ترین اطلاعات و اسناد نفت و گاز یک کشور که بعضاً شاید اطلاعات محرمانه و سری هم در بین آنها یافت شود را در اختیار یک شرکت خارجی قرار داد، به طوری که حتی طرف مورد معامله و ماهیت شرکت طرف قرارداد نیز مورد بررسی قرار نگیرد؟ اکنون سؤال این است آقای روحانی چگونه حاضر شده‌اند، شخصی با این سوابق را برای تصدی وزارتخانه حساس و تعیین‌کننده نفت به مجلس معرفی کنند. گزینه‌ای که خود آقای روحانی بر عدم صلاحیت ایشان تاکید داشته‌اند؟!

روحانی وابسته به جمهوری اسلامی است نه کسی که ما تصور می‌کردیم

«خیر آقای روحانی آن فرد میانه‌رویی که غرب می‌پسندد نیست. او وابسته به جمهوری اسلامی است.»
این تحلیل را وبسایت فرانسوی مدیا پارت منتشر کرد. مدیا پارت در تحلیل خود می‌نویسد: ماه گذشته حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور ایران انتخاب شد. معنای سیاسی این رویداد چیست؟ روحانی کیست؟ برخی رسانه‌ها انتخاب او را به مانند روزنه امیدی تلقی کردند.
رسانه فرانسوی می‌افزاید: روحانی طی دهه‌ها یکی از مدیران جمهوری اسلامی محسوب می‌شده. او به مدت 15 سال دبیر شورای‌عالی امنیت ملی بوده است.

این تحلیل خاطرنشان می‌کند: حسن روحانی همواره خود را یکی از طرفداران رهبر انقلاب علی خامنه‌ای نامیده و در سال 1999، در زمان شورش‌های‌ خیابانی تهدید کرد که «عناصر فتنه‌گر» باید سرکوب شوند. اکنون نامیدن حسن روحانی به عنوان یک چهره اصلاح‌طلب و میانه‌رو قدری مبالغه‌آمیز و توهم‌گرایانه است.

اعضای سازمان همه می‌پرسند؛رئیس در کدام سوراخ موش خزیده است؟!

یک عضو جدا شده سازمان منافقین از سران این سازمان خواست «توضیح دهند که رجوی 10 سال است در کدام سوراخ موش و چرا قایم شده است».

محمد رزاقی که در پاریس اقامت دارد، می‌نویسد: سران فرقه مافیایی و جنایتکار رجوی سالها سعی کردند جلو یک پرسش را بگیرند و هر کس پرسید رجوی کجاست فوراً با مارک زدن وزارت اطلاعات افراد را بترسانند! اما زمانی که قدم به دنیای آزاد گذاشتم دیدم اولین سؤال هر آدمی که می‌فهمید جدا شده از فرقه رجوی هستم این بود که رجوی چرا قایم شده؟ کجاست؟ چرا خودش را نشان نمی‌دهد؟

وی می‌افزاید: برای همه ما که در درون تشکیلات فرقه مافیایی رجوی بودیم خاطرات زیادی از شیادیها و جنایات رجوی؛ مریم قجر و دیگر سران فرقه مافیایی و جنایتکار رجوی در خاطرات خود داریم. بیش از 10 سال است که یک سؤال مثل صدها سؤال دیگر بی‌جواب مانده و سران فرقه نمی‌توانند به این سؤال جواب بدهند که چرا رجوی بیش از 10 سال است خودش را نشان نمی‌دهد؟

رزاقی ادامه می‌دهد؛ بعد از سرنگونی ارباب رجوی (صدام) در اردوگاه بدنام اشرف برای همه اعضاء سؤال شده بود که رجوی کجاست؟ وقتی سران فرقه دیدند که این سؤال از طرف اکثر اعضاء مطرح می‌شود فوراً طبق روش شناخته شده سران فرقه اعلام کردند هرکس سؤالی در مورد رجوی بکند معلوم می‌شود که آن فرد برای وزارت اطلاعات کار می‌کند و بدین شیوه راه سؤال کردن برای اعضا را بستند!

وی تأکید می‌کند: یکسال بعد از سرنگونی صدام با دستگیری مریم قجر در پاریس توسط پلیس فرانسه در ژوئن 2003 معلوم شد مریم قجر به همراه نزدیک به 200 نفر از سران فرقه اعضاء را در بیابانهای عراق زیر شدیدترین بمباران تاریخ رها کرده و به فرانسه فرار کرده و شخص رجوی هم به جای نامعلومی فرار کرده در حقیقت خود اعضاء در درون فرقه می‌گفتند و در بین خود سؤال می‌کردند رجوی در کدام سوراخ موش پنهان شده است؟ این مسئله 2 عامل دارد؛ یکی به خاطر جنایتهای بی‌شماری که رجوی در حق مردم ایران؛ عراق و اعضای خود انجام داده است. و دوم به خاطر اینکه جوابگوی این همه شکست‌ها و تحلیل‌های آبدوغ‌خیاری خود نباشد.

عضو جدا شده «سازمان» یادآور می‌شود: رجوی از روزی که از ایران فرار کرد با شیادی یکبار وعده سرنگونی رژیم ایران را در کوتاهترین مدت می‌داد! مدت بعد وعده سرنگونی رژیم ایران در 6 ماه می‌داد و بعد آن را به میان دوره تبدیل کرد وقتی میان دوره هم محقق نشد فاز سرنگونی را پیش کشید و با تحلیل‌های آبدوغ‌خیاری خیلی شیادانه و مدعی شد رژیم وارد فاز سرنگونی شده!

یک روز در اردوگاههای اهدایی صدام نشست می‌گذاشت و می‌گفت جنگ ایران و عراق دوباره شروع خواهد شد و از این فرصت استفاده کرده رژیم ایران را سرنگون خواهد کرد و... 20 سال است که سران سازمان وعده سرنگونی می‌دهند با این تفاوت که حالا 10 سال است خود رجوی به خاطر تحلیل‌های آبدوغ‌خیاری و شهوترانی‌ها و جنایت‌هایش به سوراخ موش خزیده است.

دیپلمات انگلیسی: آمریکا از ان‌پی‌تی علیه ایران سوءاستفاده می‌کند

نماینده اسبق انگلیس در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اذعان کرد آمریکا و غرب بارها از معاهده ان‌پی‌تی سوءاستفاده کرده‌اند.
پیتر جنکینز ضمن تحلیلی در فارین پالیسی به اظهارات اخیر حسین موسویان پرداخته مبنی بر اینکه غرب از ان‌پی‌تی سوءاستفاده می‌کند و مانع از برخورداری ایران از حقوق خود می‌شود؛ به همین دلیل ایران حق دارد از ان‌پی‌تی خارج شود.

جنکینز می‌نویسد: اخیرا با موسویان سفیر سابق ایران در آلمان گفت‌وگو کردم. او در این گفتگو از اینکه اوباما جسارت سیاسی پیدا کرده و در برابر کنگره و اسرائیل بایستد و مسئله هسته‌ای ایران را حل کند و به ایران اجازه داشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای بدهد و تحریم‌ها را به تناسب لغو کند ابراز ناامیدی کرد. با توجه به سخنان موسویان می‌توانم بگویم که تاکید او بر امکان خروج ایران از پیمان عدم گسترش جنگ‌افزارهای هسته‌ای یا NPT به معنی اشاره‌ای است به دولت آمریکا که هر چه سریعتر این مشکل را حل کند و به آنها یادآور می‌شود که اگر همچنان این مشکل را کش بدهند هزینه‌ها چگونه می‌تواند افزایش یابد.

وی درباره سوء استفاده آمریکا، انگلیس و فرانسه از NPT از سال 2001 تا به امروز، این کار غرب را کوته‌نظرانه توصیف کرد و نوشت: ماده چهار NPT دارندگان فن‌آوری‌های دوگانه را مجبور نکرده است که آن فن‌آوری‌ها را در اختیار دیگر اعضای NPT بگذارند. این همان مسئله‌ای است که ایران چند بار به آن اشاره کرده است. اما در عین حال همین ماده اعضای NPT را وادار نمی‌کند که از فن‌آوری‌هایی که خود به دست آورده‌اند صرف‌نظر کنند مشروط بر آنکه آن فن‌آوری‌ها صلح‌آمیز و ایمن باشند.

سفیر سابق انگلیس در آژانس می‌افزاید: در سال 2003 و پس از آنکه رئیس آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای یا IAEA‌ چند مورد عدم اجرای تعهدات از سوی ایران را گزارش کرد، پیش خود می‌گفتم ایران از نظر اخلاقی و سیاسی وظیفه دارد استفاده از فن‌آوری‌های دوگانه را کنار گذارد. اما این منطق زمانی که موارد مشکوک از سوی ایران برطرف شدند و سازمانهای اطلاعاتی آمریکا اعلام کردند که ایران قصد دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای را فعلا ندارد رنگ باخت. متاسفانه این‌گونه سوء استفاده‌ها از NPT در کنار دیگر اقدامات کوته‌بینانه در طول زمان حمایت کشورهای عضو سازمان کشورهای عاری از جنگ‌افزارهای هسته‌ای یا NNWS از NPT را تضعیف می‌کند.

وی با برشمردن برخی از سوءاستفاده‌های غرب تأکید کرد: در سال 2001 دولت بوش از یکی از تعهداتی که دولت کلینتون به اعضای NPT در مورد اجرای پیمان منع آزمایش هسته‌ای داده بود عدول کرد و بودجه آن ‌را کاهش داد. سال 2004 بوش پیشنهاد داد که استفاده از فن‌آوری‌های دوگانه صلح‌آمیز توسط کشورهای غیرهسته‌ای متوقف شود اما بعد اعلام کرد پژوهش‌های مخفیانه کره‌جنوبی در مورد غنی‌سازی اورانیوم نقض IAEA نبوده است.

همچنین سال 2005 دولت بوش درخواست کرد تا هند مورد استثنا قرار گیرد و بدین ترتیب چنین نشان داده شد که تدارک‌کنندگان هسته‌ای می‌توانند برای کشورهای دارای تسلیحات هسته‌ای که عضو NPT هم نیستند مواد و تجهیزات اتمی تدارک کنند البته در شرایط خاص. در سال 2005 و در کنفرانس بررسی پیمان NPT هم آمریکا و فرانسه یک‌صدا اعلام کردند که ماده ششم NPT باد هوا است و آمریکا از اسرائیل در برابر فشار کشورهای غیرمتعهد در کنفرانس ایجاد خاورمیانه عاری از جنگ‌افزارهای هسته‌ای پشتیبانی کرد.

جنکینز اذعان کرد: آمریکا و روسیه توافقنامه‌ای را امضا کردند که نشان‌دهنده اراده برای حرکت به سوی خلع سلاح هسته‌ای بود اما زمانی که موضوع به ایران می‌رسد انگار که نخست‌وزیر اسرائیل، دولت آمریکا و کنگره را جادو کرده است. هیچ اقدامی صورت نگرفته است که سیاست‌های کنگره در برابر ایران با توجه به مفاد NPT را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد.

در عوض کنگره در برج عاج خود نشسته و فرضش هم این است که پیمانهای بین‌المللی برای باقی دنیا مگر دوستان درجه یک و قدیمی آمریکا چیز خوبی است. تا زمانی که دولت آمریکا سیاست‌های ضد ایرانی کنگره را به چالش نکشد، همچنان دلیل نگرانی برای کسانی چون موسویان وجود دارد.

*آرمان

محکومیت 2ایرانی به اتهام جاسوسی در ترکیه


شنیده شد که دادگاهی در ترکیه دو ایرانی را به اتهام فروش اسناد محرمانه مربوط به نیروهای مسلح این کشور به افرادی در ایران به زندان محکوم کرد. به گزارش روزنامه زمان ترکیه، دادگاه شهر ارزروم ترکیه برای «شهرام ضرغام خویی» حکم 15 سال زندان، «محمدرضا علی مالک» 13 سال و چهار ماه زندان و برای «تیمور آغری» یک متهم دیگر ترک این پرونده 15 سال زندان صادر کرد.

 این سه نفر متهم هستند که در مقابل دریافت تنها 800 لیره ترکیه اسناد محرمانه‌‌ای مربوط به نیروهای مسلح ترکیه و سازمان اطلاعات ملی این کشور و برخی سازمان‌های عمومی دیگر به افرادی در ایران فروخته‌اند. همزمان گزارش رسیده است که ۲۲ نفر از اتباع جمهوری آذربایجان روز سه‌شنبه به اتهام طراحی حملات تروریستی وهمکاری با ایران در دادگاهی در باکو محاکمه شدند .

 در شهریورماه سال گذشته نیز رسانه‌های ترکیه ادعا کردند ۹ جاسوس در چند شهر ترکیه بازداشت شده‌اند که یکی از این بازداشت‌شدگان تابعیت ایرانی داشته است. یکی از بازداشت‌شدگان ایرانی‌تبار به نام «یعقوب آهنو‌خوش» نیز توانسته قبل از بازداشت از مرز ترکیه به ایران فرار کند.

انتقادات فاطمی‌نیا از برخی رفتارها در مراسم احیا

شنیده شد که آیت‌ا... فاطمی‌نیا با انتقاد از جلسات طولانی‌مدت احیا گفت: «در جلسه‌های احیا که ۵ الی ۶ ساعت طول می‌کشد مردم را خسته می‌کنیم، وقتی رمقشان گرفته شد تازه قرآن‌ها را توزیع می‌کنیم. تابناک نوشت؛ دعای کمیل‌مان که باید 20 دقیقه طول بکشد معمولا دو ساعت و نیم، سه ساعت است. ببینید اینها روز قیامت جواب دارد، اگر صاحب شریعت بگوید چرا لطائف و ظرائف شریعت ما را در ذهن مردم ثقیل جلوه دادید، چه جواب خواهیم داد؟ می‌خواهد برود احیا، رفتنش با خودش است برگشتن با کرام الکاتبین، بابا شش ساعت هم آخر احیا می‌شود؟»

اظهارات محبیان درمورد حضور خاتمی در مراسم تحلیف

شنیده شد که امیر محبیان روزنامه‌نگار اصولگرا در گفت‌وگویی گفت: الان اصولگرایان به هیچ عنوان دنبال سهم‌خواهی نیستند و مدعی سهم‌خواهی هم نیستند به دلیل اینکه پیروز انتخابات هم نبودند. با توجه به اینکه اکثریت مجلس دست اصولگرایان است رئیس‌جمهور مستقل که روی کار آمده در یک تعامل سعی می‌کند نظرات مجلس را جلب کند، این به معنی سهم‌خواهی نیست.

 جام‌جم آنلاین نوشت؛ محبیان درمورد دعوت از خاتمی برای شرکت در مراسم تحلیف روحانی گفت: روحانی شخصا، از نظر روانشناسی شخصیت چالش‌برانگیزی نیست، حاشیه‌پرداز نیست، اهداف بلندی در زمینه اقتصاد و دیپلماسی دارد و خودش را درگیر حاشیه‌ها نمی‌کند. توصیه‌ام ‌ به او این است که خود را به هیچ‌وجه درگیر مسائل جزئی نکند. فرضا اگر آقای خاتمی را دعوت کرده و مجلس روی این مساله حساسیت دارد فکر می‌کنم آقای خاتمی دارای این روحیه است که برای کمک به دولت آقای روحانی، خودش در جلسه حضور پیدا نکند.

نشسته نمازخواندن احمدی‌نژاد

شنیده شد که محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهوری دولت دهم در نماز جمعه تهران، نماز خود را نشسته اقامه کرد. او که دولت را به حسن روحانی تحویل می‌دهد ضمن شرکت در نمازجمعه تهران سخنران پیش از خطبه‌ها هم بود که سخنرانی او درباره روز قدس و فلسطین بود. پایگاه اطلاع‌رسانی صدا و سیما درباره نشسته نماز خواندن احمدی‌نژاد نوشت؛ «نشسته نمازخواندن رئیس‌جمهوری به خاطر مشکل جسمانی است که برای او پیش آْمده است. او در این سال‌ها تلاش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیری را در کسوت ریاست‌جمهوری از خود نشان داد که اکنون پس از گذشت 8 سال آثار این تلاش‌های بی‌وقفه در او نمایان می‌شود.»

میرتاج‌الدینی به تبریز برنمی‌گردد

شنیده شد که معاون قانون اساسی رئیس‌جمهور با بیان اینکه بعد از پایان دولت به کارهای فرهنگی و آموزشی در دانشگاه مشغول خواهم شد، گفت: اگر دانشگاه احمدی‌نژاد تشکیل شود به آنجا می‌روم .

به گزارش یکی از سایت‌های خبری آذربایجان‌شرقی از قول ‌نماینده سابق تبریز در مجلس که در حاشیه راهپیمایی روز قدس با خبرنگاران سخن می‌گفت میرتاج‌الدینی افزود: آقای احمدی‌نژاد به هر کشوری که برود همه طرفداران خود و طرفداران انقلاب اسلامی و مخالفان رژیم‌صهیونیستی و استکبار دور او جمع می‌شوند، چرا احمدی‌نژاد در دنیا این همه معروف شد چون سخن امام را تکرار کرد که رژیم‌صهیونیستی رژیم فاسق و جعلی است و باید از بین برده شود و حق مردم فلسطین که ساکنان فلسطین هستند به آنها داده شود و مردم قدس باید به خانه و کاشانه خود باز گردند.

انتقاد مردم دشتی به تجزیه این شهرستان

شنیده شد که در پی انتقادات شخصیت‌های مختلف شهرستان دشتی نسبت به تجزیه این شهرستان، هزاران نفر از مردم خورموج نیز با امضای 4 طومار جداگانه در محل حسینیه میرزا، مساجد الزهرا، امام رضا(ع) و جامع این شهر انتقاد خود را به تجزیه شهرستان دشتی اعلام کردند.

برازجان نیوز نوشت؛ مردم دشتی در این طومار افزوده‌اند: اکنون بروز زمزمه‌هایی مبنی بر انتزاع و تجزیه این شهرستان به گوش می‌رسد که موجبات دغدغه مردمان شریف این دیار را فراهم آورده است. این امر به یقین پیامدهایی را از نظر اجتماعی و فرهنگی به دنبال خواهد داشت و موجب محروم ماندن هر دو بخش خواهد شد. بدیهی است که نادیده انگاشتن تمام این مناسبات و پیوندها و وابستگی‌ها سبب بروز از هم‌گسیختگی فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.

آیا این دستمزد 20 سال خدمت من به ایتالیا بود؟

شنیده شد که سیلویو برلوسکونی، نخست‌‌وزیر سابق ایتالیا تائید حکم زندان خود را محکوم و تاکید کرد که در مقابل نظام قضایی ایتالیا عقب نمی‌نشیند. خبرآنلاین به نقل از یورونیوز آورده است؛ پس از اینکه بلندپایه‌ترین دادگاه ایتالیا حکم زندان یکی از قدرتمندترین سیاستمداران این کشور را تائید کرد آقای برلوسکونی که همواره بر بی‌گناهی خود تاکید داشت پس از اعلام حکم دادگاه تجدیدنظر در ویدئویی 9 دقیقه‌ای گفت که 50 پرونده علیه او مصداق بارز «زورگویی قضایی» است.

 او گفت: «بعد از 20 سال خدمت برای کشورم و تقریبا در پایان زندگی سیاسیم، در مقابل این همه خدمات، به‌ عنوان هدیه محاکمه و تهمت به من می‌دهند؛ آن هم اتهاماتی بی‌اساس. این احکام قضایی حتی آزادی شخصی و حقوق سیاسی من را هدف قرار داده‌اند.»

*خراسان

ابلاغ کمک هزينه غذا واياب وذهاب کارمندان درسال92


بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير دولت، کمک هزينه غذاي روزانه کارمندان حداکثر 38 هزار ريال، اياب و ذهاب کارمنداني که از سرويس سازماني استفاده نمي کنند در تهران ماهانه حداکثر 800هزار ريال و در شهرهاي داراي 500 هزار نفر جمعيت و بالاتر ماهانه حداکثر 530 هزار ريال و مهد کودک براي زنان کارمند به ازاي هر فرزند زير شش سال، ماهانه حداکثر 630 هزار ريال قابل پرداخت است.

دستوردولت براي بررسي نحوه مقابله باتهديدات زيستي

بر اساس بخشنامه جديد دولت به دستگاه‌هاي مربوطه که بر اساس مصوبه چندي پيش شوراي آمايش سرزمين کشور صورت گرفته، قرار است به منظور محقق شدن راهبردهاي توسعه بخش کشاورزي، تعدادي از دستگاههاي اجرايي به تقويت و توسعه سامانه‌هاي پايش و مقابله با تهديدات زيستي در مناطق مختلف جغرافيايي کشور اقدام کنند.

*تهران امروز

شرط حضور در مراسم تحليف


حجت‌الاسلام مرتضي آقاتهراني، عضو كميسيون فرهنگي مجلس گفته: ترديدي وجود ندارد كه مجلس با فتنه برخورد مي‌كند، براي ما قابل حل نيست كه عده‌اي بخواهند نظام را زيرسوال ببرند.آقاتهراني در حاشيه شركت در مراسم راهپيمايي روز جهاني قدس در جمع خبرنگاران در مورد احتمال حضور سيدمحمد خاتمي در مراسم تحليف رئيس‌جمهور منتخب در مجلس گفته: توبه مي‌كند و به مراسم تحليف مي‌آيد.وي گفته: اگر توبه نكند، نمي‌دانم چطور مي‌شود و چطور مي‌خواهد پاسخگوي مردم باشد. آن را بايد از خودش بپرسيد.وي گفته:براي ما قابل حل نيست كه عده‌اي بخواهند نظام را زيرسوال ببرند.

تقدير اعضاي دولت از رئيس‌جمهور

اعضاي هيات وزيران با اهداي يك جلد كلام‌الله مجيد از زحمات هشت ساله احمدي‌نژاد قدرداني كردند.در پايان آخرين جلسه هيات دولت اعضاي هيات دولت به رسم يادبود يك جلد كلام‌الله مجيد را به منظور تقدير از زحمات هشت ساله رياست‌جمهوري به وي اهدا كردند.همچنين در اين جلسه يك لوح تقدير به محمود احمدي‌نژاد اهدا شد و رئيس‌جمهور و اعضاي هيات دولت عكس يادگاري گرفتند.

واكنش جالب دفتر رحيمي به اظهارات اژه‌اي

دفتر معاون اول رئيس‌جمهور در نامه‌اي به اظهارات سخنگوي قوه قضائيه و در پاسخ به گلايه معاون اول رئيس‌جمهور از موانع سرمايه‌گذاري در كردستان و نيز نحوه برخورد با مديرعامل يك شركت سرمايه‌گذار در اين استان واكنش نشان داده و در متن پاسخ خود نوشته: برداشت جناب آقاي محسني‌اژه‌اي صحيح نبوده و دكتر رحيمي درخصوص دليل بازداشت و ماهيت بزه انتسابي فرد و مسائل حقوقي و امنيتي اظهارنظر و اعتراضي نكرده است، بلكه از لزوم تلاش و تشويق براي ايجاد سرمايه‌گذاري و تسريع در حذف موانع براي ايجاد اشتغال و توسعه سخن گفته‌اند.

 در ادامه اين پاسخ آمده: سخنان معاون اول رئيس‌جمهور در حالي از سوي برخي افراد مورد هجمه و برداشت غلط قرار گرفت كه متاسفانه تحليل و نقل قول آنها منشأ سوءتفاهماتي شد تا جايي‌كه خدمات بي‌نظير دولت‌هاي نهم و دهم به استان كردستان ناديده گرفته شد.

به دانشگاه احمدي‌نژاد مي‌روم

حجت‌الاسلام محمدرضا ميرتاج‌الديني، معاون قانون اساسي رئيس‌جمهور با بيان اينكه بعد از پايان دولت به كارهاي فرهنگي و آموزشي در دانشگاه مشغول خواهم شد، گفته: اگر دانشگاه احمدي‌نژاد تشكيل شود به آنجا مي‌روم.به گزارش مهر ميرتاج‌الديني گفته: در دانشگاه كارهاي فرهنگي و آموزشي انجام خواهم داد.

من خودم دانشگاه دارم

حميدرضا حاجي‌بابايي، وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه بعد از دولت به هر جايي‌كه بتوانم در آنجا كار كنم مي‌روم در توصيه‌اي به وزير آموزش و پرورش دولت آينده گفته: مهم‌ترين نكته‌اي كه وزير آينده بايد دنبال كند نظام رتبه‌بندي معلمان است.به گزارش مهر حاجي‌بابايي گفته: هر جايي‌كه بتوانم كار كنم مي‌روم به قول معروف آخرش دانشگاه است.حاجي بابايي در پاسخ به اين سوال آيا به دانشگاه احمدي‌نژاد مي‌رويد يا خير گفت: من خودم دانشگاه دارم و عضو دانشگاه بوعلي سينا هستم.

هنوز مشاور عالي نشده‌ام

علي‌اكبر ناطق‌نوري، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره خبر انتصابش به عنوان مشاور عالي رئيس‌جمهور يازدهم گفته: هنوز درباره انتصابم به عنوان مشاور عالي روحاني تصميم گرفته نشده است.به گزارش تسنيم، روزهاي گذشته برخي منابع خبري از انتصاب حجت‌الاسلام علي‌اكبر ناطق‌نوري به عنوان مشاور عالي حجت‌الاسلام حسن روحاني رئيس‌جمهور منتخب خبر داده بودند.

حرف‌هاي شريعتمداري را نبايد جدي گرفت

علي مطهري،در گفت‌وگو با روزنامه آرمان و در پاسخ به اينكه روزنامه كيهان در يادداشت روز چهارشنبه خود تحت عنوان «هديه مجلس به روحاني و ملت» از مجلس خواسته است به كابينه روحاني راي اعتماد ندهند تا از اين طريق، روحاني خوشحال شود! شما به عنوان يكي از نمايندگان شاخص مجلس معتقديد حرف‌هاي روزنامه كيهان چقدر در بين نمايندگان اثرگذار است؟

 آيا اصلا تحليلي كه در اين يادداشت آمده است را قبول داريد؟ گفته:در اين سرمقاله در واقع آقاي شريعتمداري در جايگاه سخنگوي آقاي روحاني ظاهر شده و گفته است نظر آقاي روحاني نسبت به برخي از وزراي معرفي شده، نظر واقعي ايشان نيست و مجبور شده آنها را معرفي كند.

در واقع صفت تظاهر و رياكاري و ملاحظه‌كاري و عدم قدرت در تصميم‌گيري مي‌تواند توهين تلقي شود؛ البته حرف‌هاي آقاي شريعتمداري را نبايد جدي گرفت.مطهري گفته:ايشان با همان افكار خودشان خو گرفته و نمي‌خواهد از آن خارج شود. با توجه به سن و سال ايشان، احتمال تغيير رويكرد در رفتارها و عملكردهاي ايشان دور از انتظار است يعني خصلت‌هايي در روح ايشان رسوخ پيدا كرده است كه قابل تغيير نيست.علي مطهري همچنين گفته:جالب است كه امثال آقاي شريعتمداري، دكتر روحاني را ساكت فتنه مي‌ناميدند.

پس مردم به يك ساكت فتنه راي دادند. در واقع مشكل آنها با مردم است و بايد با آن بسازند. مردم با وجود تخريب‌هاي فراوان درباره مناديان گفتمان اعتدال و در راس آنها آقايان هاشمي و خاتمي با مراجعه به فطرت حق‌جوي خود به كانديداهاي مورد نظر و حمايت اينها راي دادند. در واقع اين آن چيزي است كه آنها را عصباني كرده است.مطهري در پاسخ به اينكه نمايندگان مجلس در قبال حرف‌هاي ايشان چه كار خواهند كرد و چه تصميمي در قبال كابينه خواهند گرفت؟ گفته:نمايندگان مجلس وظيفه خود را مي‌دانند و نيازي به رهنمود آقاي شريعتمداري ندارند و در همه حال از حقوق ملت دفاع مي‌كنند.

ماجراهاي جنجالي يك دفتر

دولت احمدي‌نژاد در روز آخر هم نشان داد كاري به كسي ندارد و با تمام انتقادات كار خود را مي‌كند و اكنون دفتر رئيس‌جمهور سابق با عنوان شيك‌تر «دفتر رئيس‌جمهور دوره نهم و دهم» هم سربرگش را زده و هم مشايي براي معاون آن حكم زده است.به گزارش آينده، اسفنديار رحيم‌‌مشايي در جمع خبرنگاران گفته كه در دفتر رئيس‌جمهور سابق ادامه كار مي‌دهد، ولي همزمان مدعي شده كه از روند شكل گيري و محل استقرارآن بي‌خبر است.

اين اظهارات دوگانه مشايي در حالي است كه اسناد موجود نشان مي‌دهد وي از جزئيات اين اقدام هم باخبر است و از جمله هفتم مردادماه جاري، براي مجتبي سروش پور، مدير سابق تشريفات رياست‌جمهوري به عنوان رئيس امور پشتيباني دفتر رئيس‌جمهور دوره نهم و دهم حكم زده و از بقايي درخواست كرده براي اين سمت جديد، پست سازماني 1901 را اختصاص دهد.نكته جالب توجه ديگر در اين حكم، آن است كه مشايي از سربرگ جديد و اختصاصي «دفتر رئيس‌جمهور دوره نهم و دهم» استفاده كرده است، شايد تنها با اين عنوان مي‌توان مسئول دفتر رئيس‌جمهور سابق شد و به مسئولان نهاد رياست‌جمهوري هم رونوشت براي اجراي دستور زد.

دفتر رئيس‌جمهور دوره نهم و دهم در ساختماني معروف به لادن در حوالي ميدان ونك تهران، در حال تشكيل و تجهيز است. با اين تفاسير پيداست دولت احمدي‌نژاد از پاستور دست بردار نيست.گروهي از ناظران سياسي تشكيل دفتر رئيس‌جمهور سابق را راه‌اندازي ستاد انتخاباتي براي دوره آينده رياست‌جمهوري قلمداد مي‌كنند.برخي نمايندگان مجلس نيز اين اقدام را غيرقانوني دانسته و وعده داده‌اند كه واكنش و مخالفت قوه مقننه را به‌دنبال خواهد داشت.

جاي اين سوال باقي است كه چرا آقاي احمدي‌نژاد 8 سال قبل به فكر استفاده از تجربيات روساي جمهور سابق برنيامد و حتي ساختماني كه در اختيار رئيس‌جمهور سابق بود را از وي گرفت.خاتمي كه مدت اندكي در ساختمان كوچكي در سعدآباد به نام ساختمان «همراهان» اقامت داشت، با فشارهاي پياپي عوامل احمدي‌نژاد از اين ساختمان، محترمانه اخراج شد و به ساختماني در نزديكي ميدان آرژانتين كوچ كرد.

عارف: در كابينه حضور ندارم

محمدرضا عارف گفته:‌ در كابينه آقاي روحاني حضور ندارم و انتخاب كابينه از اختيارات ايشان است و اميدواريم ايشان كابينه منسجم و هماهنگي داشته باشند.به گزارش ايسنا عارف در برابر اين پرسش كه «تا چه اندازه فشارهايي كه به ايشان وارد شده است در انتخاب اين افراد موثر بوده است؟»، پاسخ داد: دقيق نمي‌دانم؛ در جريان اين موضوع نيستم.

معاون اول دولت هشتم در پاسخ به اين پرسش كه «آيا براي حضور در كابينه با شما مشورت شده است؟» گفته: ما يكي - دو مذاكره با ايشان داشتيم و صحبت‌هايي انجام داديم و ملاقات‌هايي صورت گرفت.عارف درباره ضرورت همكاري گروه‌هاي مختلف سياسي با رئيس‌جمهور منتخب نيز گفته: آقاي روحاني رئيس‌جمهور منتخب كل كشور است و پس از اينكه انتخاب شده همه ما بايد وارد مرحله رفاقت شويم و وظيفه همه گروه‌هاست كه در اين باره به ايشان كمك كنند.

عارف در پاسخ به اين پرسش كه «نظر شما درباره گزينه‌هاي مطرح شده براي كابينه پيشنهادي چيست؟» گفته: نظري ندارم. اين از اختيارات آقاي رئيس‌جمهور است و ايشان انتخاب كرده است.وي در پاسخ به اين پرسش كه «آيا اين كابينه را مثبت مي‌بينيد؟» گفته: بايد مثبت نگاه كنيم. بايد به آينده اميد داشت تا دولت منسجم قوي روي كار آيد و مشكلات را حل كند.

*ابتکار

تخليه هداياي خارجي دفتر رياست جمهوري

انتخاب ادعا کرد که هداياي خارجي رؤساي جمهور و مقامات عالي کشور که در موزه‌‌ هدايا و يادمان رؤساي جمهور (واقع در مجموعه‌ سعدآباد) نگهداري مي‌شود، به وسيله چند دستگاه کاميون، تخليه شده است!بنابراين گزارش، در دوره رياست جمهوري آيت الله هاشمي رفسنجاني تصويب شد که هداياي گرانقيمتي که به مقامات عالي کشور اهداء مي‌شود، به موزه سعدآباد منتقل شود.مرحوم حبيبي معاون اول وقت دولت آيت الله هاشمي، دستور داده بود که هدايايي که قيمت آن، بالاي 100 دلار باشد، به اين موزه منتقل شود.با اين حال، انتخاب گزارش داد که اين هدايا جمع آوري و به مکان نامعلومي منتقل شده اند!

يک منبع مطلع دراين مورد به «انتخاب» گفت که «مشخص نيست هداياي جمع آوري شده، مربوط به دوران دولت‌هاي احمدي نژاد است يا شامل دولت‌هاي قبل تر نيز مي‌شود»!با اين حال، «انتخاب» کسب اطلاع کرد که براساس، مصوبه دولت هاشمي، هديه ي مذکور از اموال بيت المال است و هيچ کس حق ندارد هدايا را از موزه خارج کند، مگر آنکه آقاي احمدي نژاد، مصوبه ي دولت هاشمي را ملغي کرده باشد!

نکته ي جالب تر آنکه، حميد بقايي در تاريخ 2 بهمن 1389، در مقام «رياست سازمان ميراث فرهنگي» از «حراج هداياي متعلق به احمدي نژاد» خبر داده و گفته بود: همراه رئيس‌جمهور از هدايايي که به شخص آقاي احمدي‌نژاد داده شده بود، ديدن کرديم. آقاي احمدي‌نژاد گفتند که ميراث فرهنگي در اين زمينه کارشناسي کند تا اشيايي که ارزش هنري و تاريخي دارند، نگهداري شوند و آن‌هايي که ارزش اقتصادي دارند، به‌فروش برسند.

جلسه روحاني با هاشمي، خاتمي و سيد حسن

 در حالي که انتشار فهرست‌هايي از اعضاي کابينه روحاني، انتقاداتي را در ميان طيف پيروز انتخابات به وجود آورده است، سه شنبه شب حجت الاسلام روحاني نشستي با آيت الله هاشمي رفسنجاني و حجج اسلام سيد محمد خاتمي و سيد حسن خميني داشته است.به گزارش برخي رسانه‌ها سه شنبه شب گذشته رئيس جمهور منتخب در ادامه جلسات خود با رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، براي انجام مشورت‌هاي نهايي به منزل ايشان رفته است.

در اين زمان آيت الله هاشمي رفسنجاني به روحاني اظهار مي‌کند که آقايان خاتمي و سيد حسن خميني نقطه نظراتي درباره کابينه دارند و سپس خاتمي و سيد حسن خميني با حضور در منزل هاشمي به بيان ديدگاه‌هاي خود درباره برخي افراد مي‌پردازند.حجت الاسلام روحاني نيز که اين روزها تحت فشار شديد از سوي افراطيون قرار دارد، دلايل خود را بيان کرده و برخي از دلايل رسيدن به فهرست کنوني را با خاتمي و سيد حسن در ميان مي‌گذارد.اين که رايزني‌هاي خاتمي و سيد حسن چه ميزان در تغيير فهرست کابينه موثر بوده، اخبار دقيقي در دست نيست.

*جمهوری اسلامی

روزه خواری علنی در يك شركت خودروسازي دولتي

* هر چند روزهاي پاياني ماه مبارك رمضان را پشت سر مي‌گذاريم، اما نگراني از روزه‌خوري علني و عدم برخورد متوليان امر با اين منكر آشكار هر روز بيشتر مي‌شود. متأسفانه علاوه بر روزه خوري علني در خيابان‌ها، اين روزها در بعضي مراكز وابسته به دستگاه‌هاي رسمي نيز اين منكر مشاهده مي‌شود.

از جمله، مراجعين به نمايندگي يك شركت خودروسازي دولتي در خيابان آزادي تهران با دعوت كاركنان به خوردن صبحانه در روز ماه رمضان در اين شركت مواجه شدند! اين افراد در تماس با روزنامه جمهوري اسلامي خواستار نظارت مسئولان اين دستگاه‌ها بر زيرمجموعه خود و برخورد قانوني نيروي انتظامي با كساني كه آشكارا روزه خوري مي‌كنند شدند.



برچسب ها: باشگاه ، شبانه ، خبر ، ویژه ، روزنامه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.