سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"المانيتور" :

وحدت مسلمين جهان حول محور "مسئله فلسطين"می تواند جريان افراطي "وهابيت" و آل سعود را حذف نماید

"جين عزيز" در مقاله جديدي به فرصت ايجاد شده براي اتحاد جريانات سياسي و مذهبی در منطقه با يکديگر با محوريت ايران و اخوان المسلمين بخصوص در موضوع فلسطین اشاره مي کند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری المانيتور ؛ نويسنده با اذعان به امکان پيوند عميق تر گروههاي سياسي شیعه و سني با يکديگر در مقابله با تهديدات کشورهاي غربي مي افزايد "يکي از منابع نزديک به جنبش "حزب الله لبنان" به پايگاه تحليلي "المانيتور" گفته است که گروههاي اسلامگراي سياسي شيعه و سني بزودي در مقابله با تهديد کشورهاي غربي با يکديگر پيوندي عميق تر را تشکيل خواهند داد. واضح است که شواهد نشان مي دهند جنبش "حزب الله" لبنان،  ايران و گروه اسلامگراي "حماس" با وجود تحولات اخير در منطقه قصد دارند تا پيوندهاي نزديک تري را با يکديگر برقرار نمايند تا از اين طريق با خطراتي که جنبش اسلامگرايي را در منطقه تهديد مي کند مقابله نمايند. در طول هفته هاي گذشته مشخص شد که کشورهاي غربي متحدان واقعي جمعيت اخوان المسلمين نبوده اند و آن جمعيت مي بايد به جريانات و کشورهاي اسلامي نزديک شود." 

نويسنده مقاله با اشاره به ماهيت "ضد غربي" جنبش هاي اسلامي از جمله جمعيت اخوان المسلمين و لزوم اتحاد آنان با يکديگر حول همين محور مي افزايد "بايستي توجه داشت که جمعيت "اخوان المسلمين" از طرفداران زيادي در داخل مصر برخوردار است. اخوان المسلمين موضعي ضد غربي دارد. همچنين در جريان تجاوز رژيم صهيونيستي عليه نوار غزه نيز اخواني ها نشان دادند که بر مواضع ضد صهيونيستي خود عليه رژيم صهيونيستي پايبند هستند و در منازعه فلسطينيان و صهيونيست ها هرگز جانب رژيم صهيونيستي را نخواهند گرفت. همچنين به نظر مي رسد که نزديکي موقت ميان جمعيت اخوان المسلمين و غرب نيز به پايان رسيده است." 

نويسنده با اشاره به ظرفيت هاي موجود در مسير اتحاد جنبش هاي اسلامگراي شيعه و سني مي افزايد "از سوي ديگر جنبش هاي اسلامگراي شيعه نيز موضعي ضد غربي دارند. اکنون جمهوري اسلامي ايران بعنوان قطب شيعيان جهان خود را تحت فشار و تحريم هاي کشورهاي غربي مي بيند. همچنين در مورد سوريه نيز کشورهاي غربي از تروريست هاي سوري حمايت بعمل مي آورند.  از جمله اقدامات خصمانه ديگر کشورهاي غربي عليه اردوگاه اسلامگرايان مي توان به تصميم اخير اتحاديه اروپا در مورد جنبش "حزب الله" لبنان اشاره کرد. اتحاديه اروپا در تصميم اخير خود نام شاخه نظامي حزب الله لبنان را در فهرست گروههاي تروريستي قرار داده است.

يکي از منابع نزديک به جنبش "حزب الله" لبنان در اين باره گفته است که اين موضوع فرصتي براي آن جنبش به منظور نزديکي بيشتر گروههاي اسلامگراي سني و شيعه به سوي يکديگر است. در نتيجه مي توان گفت که مسير اتحاد شيعيان و سني ها در عرصه سياسي هموار شده است همانگونه که حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار فقيد جمهوري اسلامي ايران نيز موضوع "صدور انقلاب" را مطرح فرمودند مي توان اتحاد گروههاي اسلامگراي شيعه و سني را نيز در همين راستا قلمداد کرد. ايشان همواره بر لزوم اتحاد مسلمين در سرتاسر جهان و توجه به مسئله فلسطين تاکيد مي کردند." 


نويسنده در بخش نتيجه گيري مقاله خود با اشاره به لزوم نزديکي ايران و جمعيت اخوان المسلمين به سوي يکديگر مي نويسد "به همين خاطر است که ايرانيان و همچنين مصري هاي عضو جمعيت اخوان المسلمين متوجه شده اند که مي بايستي بعنوان دو شريک منطقه اي سياسي به سوي يکديگر نزديک شوند. اکنون فرصت خوبي براي دو طرف به منظور احياي روابط شان ايجاد شده است. امروز بيش از هر زمان ديگر نياز به اتحاد ايران و اخوان المسلمين احساس مي شود. اکنون تهران و جمعيت اخوان المسلمين مي توانند با نزديکي به سوي يکديگر با خاندان آل سعود مقابله نمايند. اين مقابله آنان با جريان تندروي وهابيت خواهد بود."  


برچسب ها: محور ، مسلمان ، فلسطین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.