به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، رئیس جهادکشاورزی استان فارس گفت: در این مدت 31تن گوشت کبک در این استان تولید شد.
فارس مقام دوم تولید کبک را در کشور دارد .
خرد بیان کرد : در فارس 4 واحد پرورش کبک با ظرفیت تولید سالانه 80 هزار قطعه فعالیت می کند .
وی افزود: تا پایان امسال8 واحد دیگر پرورش کبک با ظرفیت 123 هزار قطعه کبک به بهره برداری می رسد .
بخش خصوصی نخستین مزرعه پرورش کبک کشور با ظرفیت سالانه 300 قطعه را در شیراز راه اندازی کرد .
کبک های پرورشی در استان فارس از نوع چوکار (chukar) است .
جوجه کبکها پس از 3 تا 4 ماه بالغ می شود و گوشت آن به بازار عرضه می شود .
گوشت کبک به نسبت سایر گوشت ها کمتر اسید اوریک تولید مى کند.
گوشت کبک مضرات گوشت قرمز دام های بزرگ را ندارد.
گوشت این پرنده دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم است و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد.
مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز می تواند نیاز بدن را تامین کند.
علاوه بر گوشت از تخم کبک نیز استفاده می شود./ب