سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشنامه سياسي/

گزينه احتمالي معاونت پارلماني كابينه يازدهم/ حجت‌الاسلام و المسلمين تیمور علی عسگری کيست؟

"تیمور علی عسگری" در سال ١٣٣٩ در خانواده‌ای خوش‌نام و سنتی دیده به جهان گشود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، "تیمور علی عسگری" در سال ١٣٣٩ در خانواده‌ای خوش‌نام و سنتی دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی مربوط به علوم جدید و قدیم را در شهرستان سپری کرد و با عشق وافری که به فراگیری علوم اسلامی داشت، راهی حوزه علمیه مشهد شد.

با اندیشه‌های مبارزاتی امام خمینی (ره) از طریق شاگرد و یار صمیمی ایشان  آیت الله خامنه‌ای (مد ظله العالی) در زمان کمک‌رسانی به سیل‌زدگان شهرستان قوچان آشنا گردید. از آن پس مدتی به حالت مخفیانه و سپس به شکل علنی به مبارزه علیه رژیم سفاک و طاغوتی شاه پرداخت.

ارتباط فکری و سیاسی با مجاهد نستوه شهید "محمد منتظری" و متفکر نامی "آیت الله شهید بهشتی" سبب شد تا ابتدا در تأسیس سازمان دفاع از مستضعفین ایران و سپس با حضور فعال در تشکیلات حزب جمهوری اسلامی، نقش‌آفرین باشد.

عضویت در سپاه و حضور فعال در جبهه و دفاع مقدس – برگزاری کنگره‌های جهانی حضرت رضا علیه السلام – نظارت بر ذبح شرعی و انجام ماموریت های فرهنگی در فرانسه از سوی دفترمقام معظم رهبری – قائم مقامی دفتر رهبری معظم انقلاب و عضویت در شورای مدیریت حوزه علمیه تنها بخشی از مسئولیت های او در خراسان بزرگ بود .

مقبولیت مردمی و کارآمدی وی باعث شد تا در دور هفتم مجلس شورای اسلامی با رای مردم مشهد و کلات به خانه ملت راه یابد .

عضویت در کمیسیون ویژه اقتصادی اصل ٤٤ قانون اساسی و تصویب لایحه جامع اجرای اصل ٤٤ که نویدبخش اقتصاد تولیدی و انقلاب اقتصادی مورد نظر مقام معظم رهبری است، بخش دیگری از کارنامه ایشان در مجلس هفتم است. همچنان که یکی دیگر از اقدامات ایشان در مجلس هفتم عضویت در هیئت تحقیق و تفحص از دیوان داوری لاهه بود که گزارش آن در صحن علنی مجلس برای اولین بار قرائت گردید.

پس از اتمام دوره چهار ساله مجلس هفتم، به عضویت شورای مشورتی امور قوای سه‌گانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و به عنوان مشاور و رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک آن مجمع انجام وظیفه می‌کند.

در مقطع زمانی اشتغال در مرکز یاد شده ضمن حضور فعال در مجلس شورای اسلامی در تبیین سیاست‌های کلی نظام و آثار تحقیقاتی تولید شده در مجمع و مصوبات آن ، در ده‌ها جلسه و کنفرانس علمی ـ پژوهشی، حضوری چشمگیر داشت.

به‌ طوری که مناظره‌های او در صدا و سیما و مراکز علمی با صاحبان صلاحیت‌های فکری و سیاسی و نگارش مقالات متنوع و تحلیلی در نشریه‌های علمی و روزنامه‌های کشور از او چهره‌ای ملی ارائه نمود. در این رابطه چاپ بیش از یکصد عنوان کتاب، جزوه درسی، مقاله و یادداشت روزآمد و مفید به قلم ایشان، بهترین گواه این مدعاست.

با این حال عسگری در عرصه خادمی بارگاه ملکوتی حضرت رضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) حضور فعال داشته و آن را مهم‌ترین افتخار زندگی خویش می‌داند و از هیچ خدمتی در این رابطه فروگذار نبوده و نیست.

گفتني است در سايت‌ها و خبرگزاري‌هاي معتبر از حجت‌الاسلام و المسلمين تيمور علي عسگري به عنوان گزينه احتمالي معاونت پارلماني كابينه يازدهم ياد مي‌شود، خبري كه هنوز از هيچ يك از منابع رسمي تأييد نشده است.


انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.