سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

نکاتی درباره چای کهنه و تازه

چای تازه حس خستگی را از تن خارج می کند، به طوری که چای کهنه خستگی را افزایش می دهد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، چای کهنه موجب افزایش خستگی می شود و چایی که بیشتر از 10 دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می رود.

مصرف چای به عنوان نوشیدنی در زندگی ضروریست که هر فرد در روز می تواند به اندازه چهار تا شش لیوان چای بنوشد.

مصرف چای به صورت یخ چای بهتر است و چای رقیق و نسبتا کم رنگ در یک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا توصیه می شود.

زمان ماندگاری برگ چای در آب جوش 10 دقیقه است و بیش از 10 دقیقه موجب تلخی چای شده که چای پررنگ موجب می شود آب بدن کشیده شود و بدن کم آب تر از حالت عادی شود.

چای نمی تواند جایگزین آب باشد و باید هر فرد به صورت جداگانه آب بنوشد./س

برچسب ها: نکات ، چای ، کهنه و تازه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.