سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

نوع رفتار و تغذيه دو عامل مهم در کاهش سکته هاي قلبي در ماه رمضان

متخصص بیماریهای قلب و عروق در شهرستان کاشمر گفت:در طی ماه مبارک رمضان به دلیل آنکه افراد از پرخاشگری ،رفتارهای تهاجمی ، استرس وهیجان ،کشیدن سیگار ومصرف چای وقهوه دوری میکنند، امکان بروز سکته قلبی در آنها کاهش می یابد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، دکتر علی اسکندری افزود: حدود 20 روز پس از شروع ماه مبارک رمضان میزان هموسیستئن(Homocystein) که از عوامل بروز سکته قلبی درانسان می باشد در خون افراد روزه دار بشدت کاهش می یابد از طرف دیگر میزان کلسترول محافظت کننده یا همان کلسترول خوب خون (HDL) نیز افزایش می یابد. کاهش میزان تری گلیسریدها و کلسترول بد(LDL) از دیگر اثرات مثبت روزه داری می باشد. از طرفی روزه به کاهش بیماری پرفشاری خون کمک میکند .

وی گفت:افراد مبتلا به فشار خون بالا باید در طول روز فشار خون خود را بررسی کنند اگر در طول روز بیمار دچار نوسانات شدید فشار خون شد نباید روزه بگیرند.

این متخصص افزود:بیماران قلبی باید طبق یک رژیم غذایی خاص روزه بگیرند و از مصرف غذای سنگین در افطاری خود داری کنند ودر عین حال رژیم دارویی کنترل فشار خون خود را مصرف کنند

دکتراسکندری خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان در سال اول روزه داری باید در فاصله افطار تا قبل از خواب از مکمل های ویتامین ب استفاده کنند/س

 

برچسب ها: سکته های ، قلبی ، ماه ، رمضان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.