سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرني عاملي براي تعيين حساسيت کودک به مکمل هاي غذايي

غذاهاي کمکي قوانيني دارد که مي توان با فرني ميزان حمايت کودک را به غذاهاي کمکي دانست.

ناصر کلانتري متخصص تغذيه نوزادان و کودکان، در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: شروع غذاهاي کمکي از شش ماهگي است، به طوري که اگر زودتر از شش ماهگي به نوزاد غذاي کمکي خورانده شود، مشکلاتي نظير اختلال در وزن گيري مشاهده مي شود.

وي عنوان کرد: بعد از سن شش ماهگي هم تا دو سالگي منبع اصلي تامين غذاي کودک شير است، ولي غذاهاي کمکي نرم و قابل هضم هم ويتامين هاي بدن کودک را تامين خواهد کرد.

وي خاطرنشان کرد: شروع غذاهاي کمکي با غذاي فرني و آرد برنج است، به اين صورت که ابتدا يک قاشق مرباخوري از فرني و آرد برنج را به کودک مي دهيم و بعد از 24 ساعت با مشخص شدن عدم حساسيت به اين نوع غذاي کمکي به تقويت کودک مي پردازيم.

وي افزود: کودک بعد از شش ماهگي مي تواند به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوري به خوردن غذاي کمکي بپردازد که فرني و حريره بادام و بعد از چند روز سوپي که حاوي گوشت، برنج، رشته هاي ماکاروني ريز، سيب زميني، هويج و سبزيجات بدون اسفناج و حبوبات است، تشکيل مي شود.

وي در پايان گفت: حداقل سه وعده در روز علاوه بر خوردن شير تا سن يک سالگي ضروريست و به رشد کودک کمک خواهد کرد./ع2
برچسب ها: غذا ، کودک ، فرنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.