به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان، کار برداشت محصول پیاز از مزارع شهرستان طارم آغاز گردید
تعداد بهره برداران این محصول 600نفر و تعدادروستا هایی که طی امسال اقدام به کشت این محصول نمو ده اند بالغ بر25روستا می باشد.
رقم مورد کشت از نوع رقم محلی طارم بوده که این رقم جزء ارقام با عملکرد بالا و کیفیت مناسب محسوب میشود.
محصول پیاز تولیدی این شهرستان اکثرا در بازارهاومیادین میوه و تره بار داخل استان و استا نهای همجوار گیلان، قزوین، تهران و سایر استا نهای کشور عرضه می گردد.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طارم در سال جاری با اجرای پروژه افزایش تولید پیاز با توزیع بموقع انواع نهاده های کشا ورزی، برگزاری کلاسهای آموزشی و نظارت فنی بر مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت در خصوص بالا بردن کیفیت و کمیت این محصول نقش مهمی را داشته است.
گفتنی است ،زمان برداشت این محصول از اواسط مرداد شروع و تا پایان شهریور ماه ادامه مي يابد ودرسال جاري بعلت شرايط جوي 15-10روز زودتربرداشت شده است./س