به گزارش گروه استان هاي باشگا خبرنگاران حسین نگهدا ، با اشاره به اینکه در 4 ماهه نخست سال گذشته با 32 میلیون و 990 هزار و 635 قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان مقدار 61 هزار و 87 تن گوشت سفید مرغ آماده طبخ تولید شد اظهارداشت: این درحالی است که طی 4 ماهه امسال بیش از 40 میلیون و 713 هزار قطعه جوجه ریزی در این واحدها مقدار 75 هزار و 374 تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید شد که نشانگر رشد و افزایش 23 درصدی میباشد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته علی رغم افزایش تحریم ها و در نهایت روند صعودی قیمت نهاده های مورد نیاز، با تبدیل این مشکل به فرصت و حمایت از تولیدکنندگان صنعت دام و طیور در سطح استان، شاهد ثبات قیمتی تولیدات در بازار بودیم گفت: به طوری که با بررسی های به عمل آمده تولید کنندگان و مصرف کنندگان از عرضه و تقاضای گوشت مرغ رضایت کامل را داشتند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: در حال حاضر نیز بهره برداران بخش مربوطه نیز با دست یابی به سود معقول به دنبال توسعه کمی و کیفی واحدهای تولیدی بوده و در ماه های اخیر نیز شاهد افزایش جوجه ریزی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان در مقایسه با سال قبل می باشیم.
نگهدار با اشاره به اینکه در حال حاضر معادل 64 درصد از گوشت مرغ تولیدی مازندران مازاد بر نیاز استان بوده که به استان های مجاور به خصوص تهران صادر می شود افزود: هیچ گونه مشکلی در زمینه تامین گوشت مرغ در سطح مازندران در ماه مبارک رمضان و ماه های آتی وجود ندارد و در صورت کاهش قیمت نهاده های مورد نیاز صنعت طیور، افزایش کمی تولیدات همچون گذشته پیش بینی می شود.
وی با بیان اینکه طی 4 ماهه اول سال گذشته 202 هزار و 363 تن شیر خام و 23 هزار و 136 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری مازندران تولید شد گفت: به دلیل شرایط مطلوب مراتع و تثبیت نسبی قیمت اقلام علوفه ای در سالجاری در 4 ماهه اول امسال تولید شیر خام استان به میزان 213 هزار تن و گوشت قرمز به مقدار 22 هزار تن افزایش یافته و پیش بینی می شود که در صورت ادامه روند موجود تا پایان امسال تولیدات دامی حداقل 10 درصد رشد داشته باشد./ج1