سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

تولید شش هزار تن گوشت ماهی در استان

امسال شش هزار تن گوشت ماهی در استان چهارمحال و بختیاری تولید شد .

معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تولید این مقدار گوشت ماهی در استان چهارمحال و بختیاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال 30 درصد افزایش داشته است.
برزو هیبتیان افزود: ایجاد مزارع پرورش، بازیافت آب، هوادهی، بکارگیری شیوه های نوین علمی از دلایل افزایش راندمان تولید ماهی در این استان است.
وی گفت: سرانه تولید گوشت ماهی استان چهارمحال و بختیاری به 5 کیلوگرم به ازای هر نفر است.
هیبتیان، با اشاره به مزیت های گوشت ماهی تولیدی استان چهارمحال و بختیاری از جمله پرورش در آبهای کوهستانها، تولید طبیعی ماهی اظهار داشت: تقویت حافظه و قوای فکری، دفع سموم و مواد زائد بدن، تقویت اعصاب و تحریک سیستم عصبی، افزایش میزان رشد بدن، رفع بیماری های پوستی، تقویت نور چشم و قوای بینایی، افزایش میزان مقاومت دفاعی عفونتها، درمان بیماری ریوی بویژه سل، کاهش عوارض بیماری قلبی و عروقی، تقویت پیاز مو ورفع ریزش موی سر از جمله خواص ماهی است.
معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به تولید شش هزار تن گوشت سفید  گفت: این میزان تولید در مقایسه با پارسال بیش از 25درصد افزایش پیدا کرده است.
وی پیش بینی کرد: مجموع تـولیدات دامی در سال 1392 از مرز 350 هزار تن بگذرد.
استان چهارمحال و بختیاری رتبه نخست تولید ماهی سردابی کشور را دارد. /س
برچسب ها: تولید ، ماهی ، چهارمحال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.