وي افزود: در ماه رمضان حفظ مايعات در بدن بسيار ضروريست و بايد از خوردن مواد غذايي که منجر به جذب بيش از حد آب بدن مي شود خودداري کرد و تعريق بيش از اندازه که براثر انجام فعاليت هاي جسماني است را نيز بايد کمتر کرد
.
رحماني به افراد روزه دار توصيه کرد: در صورت استفاده از غذاهاي گوشتي به صورت مخلوط در برنج مانند هويج پلو، باقالي پلو با گوشت، گوشت چرخ کرده با پلو استفاده کنند زيرا منبع بسيار مفيدي بوده که در سحر مي توان استفاده کرد
.
وي عنوان کرد: در وعده غذايي سحر علاوه بر غذاهاي گوشتي همراه با برنج از مواد غذايي همچون تخم مرغ آبپز، شير که غذاي بسيار کامل است استفاده شود ./ع2