سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

با خواص طالبی آشنا شویم

يکي از ميوه هاي شيرين که بدون هيچ نگراني مي توان مصرف کرد، طالبي است. اين ميوه شيرين منبع غني از ويتامين A از نوع بتاکاروتن است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، طالبي منبع عالي ويتامين C است. کلاژن نيز نوعي پروتئين است که به پوست ظاهر جوان مي دهد. ويتامين C موجود در آن، نقش مهمي در عملکرد سيستم ايمني دارد و در نتيجه از بدن در برابر ويروس هاي سرماخوردگي محافظت مي کند. ويتامين C در جذب آهن موثر است. مصرف روزي يک پيمانه طالبي، نيمي از نياز بدن به ويتامين C را برطرف مي کند.
طالبی منبع پتاسيم است که نقش مهمي در کنترل فشار خون دارد. فولات ويتامين مهمي براي حفظ سلامت قلب است و از نقص لوله عصب جنين پيشگيري مي کند. نتايج تحقيقات اخير نشان مي دهد، پايين بودن ميزان فولات، خطر بروز آلزايمر را در بيماران ۳ برابر مي کند. خوردن طالبي پس از غذا، براي درمان کم خوني مفيد است. ميوه اي اشتهاآور است. در پيشگيري از انواع سرطان ها موثر است. اين ميوه که ادرار آور و ملين است، با دفع سديم اضافه موجود در بدن از احتباس آب جلوگيري مي کند./س
برچسب ها: خواص ، طالبی ، میوه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.