قربانعلی، مدير آزمايشگاههاي ستاد فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود:بر اساس نتایج این دوره از میان 46 مرکز آزمایشگاهی عضو شبکه، «مرکز پژوهش متالورژی رازی»، «پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران» و «مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران»، به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند.
وی در ادامه گفت: ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه براساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد آزمایشگاهها و با توجه به سه شاخص اصلی «مشتری مداری»، «میزان کارکرد» و «میزان همکاریهای شبکهای» (به ترتیب با نسبت 35، 35 و 30 درصد) انجام میشود.
قربانعلی اظهار داشت: در یازدهمین دوره ارزیابی که عملکرد مراکز عضو را در سال 1391 بررسی کردهاست، بیش از 94 درصد آزمایشگاههای فعال مشارکت داشتهاند. بر اساس گزارشهای دریافت شده از مراکز، در سال 1391، بهمنظور دریافت خدمات از دستگاههای فعال در حوزه فناوری نانو، تعداد 82.641 مورد مراجعه به آزمایشگاهها صورت گرفته است که نسبت به سال 90، در حدود 25.19 درصد رشد داشته است. همچنین در این مدت، درآمد مراکز عضو شبکه، نسبت به سال 90، رشد 51.24 درصدی را نشان میدهد.
شایان ذکر است در این ارزیابی پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشگاه مواد و انرژی، آزمایشگاه نانوالکترونیک و لایه نازک دانشگاه تهران، آزمایشگاه تحقیقات نانو شرکت کارآفرینی و فنآوری ایران(کفا)، مجموعه آزمایشگاههای متالورژی سازمان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شریف، مرکز تحقیقات کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مجموعه آزمایشگاههای مرکزی و معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نیز به ترتیب رتبههای چهارم تا دهم را کسب کردهاند.
قربانعلی گفت: فهرست کامل نتایج یازدهمین دوره ارزیابی و رتبهبندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو از اینجا قابل دریافت است. نتایج یازدهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو، براساس عملکرد آزمایشگاهها در سال 1391 اعلام شد.
وی افزود:بر اساس نتایج این دوره از میان 46 مرکز آزمایشگاهی عضو شبکه، «مرکز پژوهش متالورژی رازی»، «پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران» و «مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران»، به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند.
گفتنی است ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه براساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد آزمایشگاههاو با توجه به سه شاخص اصلی «مشتری مداری»، «میزان کارکرد» و «میزان همکاریهای شبکهای» (به ترتیب با نسبت 35، 35 و 30 درصد) انجام میشود.
قربانعلی همچنین عنوان کرد: در یازدهمین دوره ارزیابی که عملکرد مراکز عضو را در سال 1391 بررسی کرده است، بیش از 94 درصد آزمایشگاههای فعال مشارکت داشتهاند. بر اساس گزارشهای دریافت شده از مراکز، در سال 1391، بهمنظور دریافت خدمات از دستگاههای فعال در حوزه فناوری نانو، تعداد 82.641 مورد مراجعه به آزمایشگاهها صورت گرفته است که نسبت به سال 90، در حدود 25.19 درصد رشد داشته است. همچنین در این مدت، درآمد مراکز عضو شبکه، نسبت به سال 90، رشد 51.24 درصدی را نشان میدهد.
شایان ذکر است در این ارزیابی پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشگاه مواد و انرژی، آزمایشگاه نانو الکترونیک و لایه نازک دانشگاه تهران، آزمایشگاه تحقیقات نانو شرکت کارآفرینی و فنآوری ایران(کفا)، مجموعه آزمایشگاههای متالورژی سازمان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شریف، مرکز تحقیقات کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مجموعه آزمایشگاههای مرکزی و معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نیز به ترتیب رتبههای چهارم تا دهم را کسب کردهاند.
فهرست کامل نتایج یازدهمین دوره ارزیابی و رتبهبندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو در سایت www.nano.irقابل دریافت است. /ح