وی در ادامه با بیان اینکه افراد مبتلا به اختلالات متابولیکی باید از مواد غذایی مناسب در وعده افطاری و سحری استفاده کنند خاطرنشان کرد: مصرف میوه جات و سبزیجات بر ای این افراد از اهمیت به سزایی برخوردار بوده و باید برای حفظ نیروی جسمانیشان مصرف مواد پروتیئنی مورد نیازشان را به وعده بین افطاری و سحری موکول کنند چرا که متابولیسم این مواد نیاز به دفع آن داشته بنابراین نباید در وعده سحری میل شود.
وفا یاد آور شد: روزه داران نباید وعده افطاری را با عجله مصرف کنند چرا که به دلیل نداشتن فعالیت گوارشی به مدت 17 ساعت یکجا مصرف کردن مواد غذایی به ویژه مایعات خنک موجب استرس حرارتی در دستگاه گوارش این افراد خواهد شد./ع2