سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آيا مي‌دانيد بلغور جو در كاهش كلسترول موثر است

فيبر بتاگلوكن بلغور جو موجب كاهش كلسترول بد در افراد مبتلا به چربي خون مي‌شود.

دكتر مرضيه آشتياني متخصص تغذيه و داخلي در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بلغور جو با كاهش كلسترول LDL (بد) خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را كاهش مي‌دهد.

وي افزود: همچنين فيبر بالاي جو موجب پيشگيري از ابتلاي افراد به ديابت نوع دو مي‌شود.

اين متخصص اظهار داشت: سلينيم جو همراه با ويتامين E مثل آنتي اكسيدان در بدن عمل كرده و موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود.

آشتياني تصريح كرد: همچنين سلينيم جو در كاهش علائم آسم سودمند و براي اصلاح DNA مفيد بوده كه باعث كاهش سرطان بويژه سرطان قولون مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: زناني كه قبل از دوران يائسگي روزانه حداقل 13 گرم بلغور جو مصرف مي‌كنند در مقايسه با زنان ديگر خطر بروز سرطان سينه در آنان 41 درصد كاهش مي‌يابد./ع2
برچسب ها: بلغور ، کلسترول ، بدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.