سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف مواد غذايي حاوي پتاسيم از كم آ‌بي بدن پيشگيري مي كند

خوراكي هاي حاوي پتاسيم در پيشگيري از ابتلا به كم آبي و تشنگي مؤثر است.

دكتر عليرضا رجبي، پزشك عمومي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افوزد: مصرف گوشت قرمز، پروتئين هاي حيواني، مواد غذايي شور و كافئيني در وعده سحر، موجب از دست رفتن آب بيشتري از بدن شده و حس تشنگي را افزايش مي دهد.

وي گفت: اما، استفاده از مواد غذايي مانند تخم مرغ، پروتئين هاي گياهي و موادلبني بسيار مفيد است.

رجبي اظهار داشت: مصرف موادي مانند: گلاب، سيب رنده شده، موز، انبه و آناناس و حبوباتي مانند :عدس كه منبع غني پتاسيم بوده در وعده سحر موجب پيشگيري از ابتلا بدن به كم آبي و رفع تشنگي مي شود.

وي خاطرنشان كرد: اما مصرف سبزيجاتي مانند پيازچه و تربچه در وعده سحر موجب تشنگي مي شود.

شايان ذكر است:مصرف هندوانه و نان هاي سبوس دار موجب مي شود آب بدن كمتر از دست رود./ع2

برچسب ها: غذا ، پتاسیم ، آب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.