سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساختاری در میوه ها که قند خون را ثابت می کند

استفاده از مرکبات صرف نظر از اهمیت زیادی که در بهبودی و سلامتی افراد دارند از نظر ساختار نیز می توانند موثر واقع شوند.

میترا زربافی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف مرکبات صرف نظر از اینکه دارای انواع مختلفی از ویتامین ها و پروتئین ها هستند ساختار متفاوت آنها نیز می توانند به سلامتی و بهبودی افراد کمک کند.

وی افزود: ساختار فیبر مانند میوه و مرکبات هضم غذا در معده را آرام می کند چون تبادل مواد قندی به خون در افراد از سرعت کمتری برخوردار می شود در نتیجه در بیشتر مواقع قند خون را ثابت نگه می دارد.

زربافی افزود: در استفاده به اندازه میوه ها با توجه به نوع انرژی دهی آنها به همه افراد توصیه می شود اما افراد دیابت با توجه به نوع بیماری شان باید در مصرف میوه ها به طور کامل دقت کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تاثیر صحیح و به هنگام میوه ها فقط زمانی می تواند مفید واقع شود که به اندازه مصرف شوند در صورت کم یا زیاد شدن مصرف ممکن است نتیجه ای متفاوت داشته باشد./ع2
برچسب ها: قند ، خون ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.