محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: براي رفع عطش در ماه رمضان اولين راهکار نوشيدن آب است.
وي عنوان کرد: حتي به اندازه باز و بسته شدن دهان هم بايد ميزان آب مصرفي بدن تامين شود تا مقداري آب در بدن ذخيره شود.
وي
تصريح کرد: تامين آب بدن و جلوگيري از دفع آب از بدن با خوردن غذاهاي مدرن
و مصرف قهوه، چاي پر رنگ موجب تشنگي بيش از حد ميشود.
وي خاطر نشان
کرد: مصرف مواد غذايي که موجب حفظ آب در بدن خواهد شد مواد غذايي فيبري است
که در سبزيجات و ميوههاست و کارکرد دستگاه گوارش را بهتر ميکند.
وي
در خصوص جلوگيري از رفع عطش گفت: مصرف غذاهاي پروتيئن حاوي گوشتها(کباب
کوبيده، انواع کبابها) و غذاهاي چرب، شور هم تشنگي را بيشتر ميکند.
وي
خاطر نشان کرد: مصرف مواد قندي هم در سحري نياز بدن را به آب بيشتر ميکند
و آبليمو و خاک شير کم شکر، دم نوشهاي گياهي، را به روزهداران توصيه
ميکنيم.
وي در پايان گفت: البته در ماه رمضان ميان وعدههاي غذايي افطار و شام بايد فاصلهي 2 ساعته باشد./ع2