سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از زولبیا و بامیه به عنوان دسر استفاده کنید

شاید خیلی ها به مصرف این شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان علاقه مند باشند، ما در این گزارش موارد مصرف این شیرینی را ارائه داده ایم.

سوسن پارسای، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه به عنوان یک شیرینی سنتی ماه رمضان است گفت: اما برخی از افراد تصور می کنند باید از این شیرینی کیلو کیلو استفاده کنند.

وی در ادامه گفت: زولبیا و بامیه هم مثل هر دسر دیگری برای افرادی که وزن کمی دارند مناسب است و برای افرادی که وزن بالایی دارند هر از گاهی به اندازه یک تا دو دانه و نه به تعداد زیاد مناسب است.

وی با اشاره به اینکه منع مصرف این شیرینی فقط در افراد دیابتی و انسولینی است تصریح کرد: زولبیا و بامیه از موادی هستند که قند را خیلی سریع به بدن می رسانند.

وی همچنین اظهار داشت: بهداشتی بودن تولید این شیرینی به علت طبخ زیاد در روغن بسیار مهم است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از زولبیا و بامیه به عنوان دسر برای افراد که وزن کم دارند و یا افرادی که تازه شروع به روزه گرفتن کرده اند استفاده کنید./ح

برچسب ها: زولبیا ، قند ، دسر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.