سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زماني كه آلرژي‌ها ادويه‌اي مي‌شوند

برخي از افراد بعد از استفاده از مواد غذايي نظير ادويه‌ها، كيوي، گوجه فرنگي، بادمجان دچار آلرژي مي‌شوند كه بايستي مواد غذايي ديگر جايگزين اين‌ها شود.

خديجه رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: افرادي كه دچار آلرژي به مواد غذايي هستند نبايد از هيچ گونه مواد غذايي فرآوري شده همچون غذاهاي آماده‌اي كه حاوي مواد افزودني اند استفاده شود.

وي افزود: آلرژي افراد بر اثر تجربه خودشان از استفاده از مواد غذايي مي‌باشد كه بعضي از مواد غذايي نظير فلفل، شير، تخم مرغ، ادويه ها، كيوي، بادمجان، گوجه فرنگي آلرژي‌زا مي‌باشند.

وي در ادامه گفت: افرادي كه به مواد غذايي نام برده آلرژي دارند بايستي مواد غذايي ديگر جايگزين كنند.

رحماني در خصوص الگوي متنوع و متناسب گفت: هر فردي بايستي يك الگوي متنوع و متناسب داشته باشد و از هيچ گونه مواد غذايي كه عامل محرك در بدن در بوجود آمدن آلرژي است بايد پرهيز كرد./ع2

برچسب ها: آلرژی ، کیوی ، بادمجان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.