سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ويژه ماه رمضان:

چقدر مجاز به مصرف مواد قندي در ماه رمضان هستيم

افراد روزه دار بايستي به اندازه كافي از آبميوه‌ها استفاده كنند زيرا مصرف بيش از حد از آبميوه‌ها باعث چاقي مضاعف شده و بهتر است مواد نشاسته‌اي را جايگزين مواد قندي كنيم.

برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه مبارك رمضان افراد روزه‌دار بايد وعده اصلي غذاي خود را هنگام سحر مصرف كنند و مواد غذايي كه حاوي پروتئين گياهي بوده به دليل ايجاد تشنگي و دفع سريع نبايد به ميزان زياد در اين وعده استفاده شود.

وي افزود: سلامت بيشتر در روزه‌داري به تغذيه مناسب مرتبط بوده كه بايد هنگام سحر از غذاهاي پخته شده استفاده شود.

وي در ادامه گفت: در ماه رمضان از فاصله زماني بين افطار تا سحر بايستي از نوشيدن آب و ميوه‌هايي همچون گوجه فرنگي، انگور، طالبي، هلو و سبزيجات كه حاوي فيبر فراوان هستند استفاده شود.

وي عنوان كرد: افراد روزه‌دار بايد به اندازه كافي از آبميوه‌ها استفاده كنند زيرا مصرف بيش از حد آبميوه‌ها به دليل داشتن قند باعث چاقي مضاعف شده و بايستي مواد نشاسته‌اي جايگزين مواد قندي شود./ع2

برچسب ها: رمضان ، قند ، سحر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.