مدیرکل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در این استان، از هر هکتار تاکستان، 11 هزار و 612 کیلو گرم غوره برداشت میشود.
نیازی افزود: سطح باغهای انگور در استان چهارمحال و بختیاری، 5 هزار و 129 هکتار است و 20 درصد تولید تاکستان های این استان به آبغوره تبدیل میشود.
وی، ارقام انگور کشت شده در این استان را شامل عسگری و میزان کمی رقم قرمز بیدانه قزوین اعلام و افزود: از باغهای انگور عسگری در تولید آبغوره استفاده میشود.
نیازی با بیان اینکه، 30 درصد محصول تاکستانهای این استان نیز به فرآورده هایی نظیر شیره، مویز و کشمش تبدیل می شود افزود: 50 درصد محصولات نیز به صورت تازه خوری در این منطقه مصرف می شود.
وی پیش بینی کرد: امسال 55 هزار و 227 تن غوره و انگور از تاکستانهای استان چهارمحال و بختیاری برداشت شود./س