به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران محمدرضا ابراهیمی اظهار داشت: فارس با احتساب این تعداد زمینلرزه، جزو استانهای رکورددار ثبت وقایع لرزهنگاری کشور بوده است.
وی در مورد ارائه خدمات امداد و نجات خاطرنشان کرد: در حال حاضر فارس دارای 22 پایگاه امداد و نجات بینشهری و هفت پایگاه امداد و نجات کوهستانی است که چهار پایگاه امداد جادهای دیگر در سال جاری در محورهای مواصلاتی شهرستانهای استهبان، خرامه، فراشبند و مهر احداث میشود.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه حوادث کوهستانی در فارس بسیار به چشم میخورد، در نظر داریم با احداث دو پایگاه امدادی در شهرستانهای فیروزآباد و استهبان شمار پایگاههای امداد و نجات کوهستانی را به 9 پایگاه برسانیم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه افزایش پایگاههای امداد و نجات زمستانه، تابستانه، کوهستانی و نوروزی جزو پایگاههای موقت محسوب میشوند، افزود: نوسازی تجهیزات و تقویت ناوگان امدادی در طول سالها باعث شده میزان پاسخگویی جمعیت هلال احمر فارس به حوادث در مقایسه با سه سال گذشته رشد سه برابری داشته باشد.
وی اضافه کرد: در شاخص تعداد عملیات نجات و رهاسازی نیز رشد 13 برابری داشتهایم و علاوه بر وجود 22 انبار امدادی در سطح فارس، دو انبار منطقهای برای پشتیبانی امدادی حوادث جنوب و مرکز این استان در نظر گرفته شده که در سال جاری نیز تعداد آن افزایش مییابد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس در مورد امداد هوایی متذکر شد: بعد از چند سال با استقرار بالگرد امداد و نجات روسی «ام 117» در فرودگاه شهید دستغیب شیراز بهزودی آشیانه این بالگرد به عنوان سایت پروازی جمعیت فارس احداث میشود و همچنین در سال جاری برای منطقهای کردن این سامانه و ارتقای سطح پوشش ارتباطات رادیویی نیز تلاش میشود.
ابراهیمی در پایان اذعان داشت: جذب، آموزش و سازماندهی 2 هزار امدادگر جدید برای پوشش هرچه بهتر حوادث و ارائه جامع خدمات امدادی به حادثهدیدگان در سراسر این استان در دستور کار جمعیت هلال احمر فارس است.