سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

60 درصد کالری دریافت بدن از نان است

نان به عنوان یک غلات شناخته شده که 60 درصد کالری بدن را تأمین و باعث جذب روی و آهن می شود.

نیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نان به عنوان یک غلات شناخته می شود که بالغ بر 60 درصد کالری بدن را تأمین و باعث جذب روی و آهن می شود.

وی افزود: خمیر مایع در اصل مضر بوده و باعث تخریب اسید فنیک موجود در نان می شود.

این متخصص تغدیه ادامه داد: دلیل استفاده نانوایان از جوش شیرین، پخت چندین باره نان است، همچنین استفاده از خمیرمایع تنها موجب پخت بیشتر از 3 بار نمی شود.

نیستانی اظهار داشت: خمیرمایع از قدیم روش سنتی و موثر در پخت نان بوده اما استفاده از جوش شیرین سوهاضمه را به دنبال دارد.

وی یادآور شد: جوش شیرین باعث عدم جذب روی می شود.

متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: نان که به عنوان قوت غالب مردم استفاده می شود، از همین رو در پخت نان باید از موادی استفاده شود که به سلامت مردم آسیب نرساند./ح

برچسب ها: نان ، جوش شیرین ، اسید فنیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.