وي با اشاره به اين نکته که نبايد در اين ماه مبارک وعده هاي غذايي را کم کنيم، تصريح کرد: وعده سحري را حذف نکنيم و يک دفعه از افطاري پرحجم استفاده نکنيم.
دکتر نيستاني با اشاره به هدف تغذيه سالم در ماه رمضان، اظهار داشت: مصر روزانه 2 واحد لبنيات کم چرب از جمله شير يا ماست، مصرف 3 واحد سبزيجات، 2 واحد ميوه از موادغذايي مورد نيازي هستند که براي جلوگيري از به وجود آمدن مشکلات گوارشي در اين ماه مبارک نيز بايد از اين مواد استفاده شود.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني در خصوص افرادي که مشکل ريفلاکس يا برگشت محتويات معده به مري دارند، افزود: اين افرادبايد از مصرف پرحجم غذا خودداري کنند.
وي در پايان تاکيد کرد: براي جلوگيري از بوجود آمدن مشکلات گوارشي، سعي کنيد يک افطار مختصر داشته باشيد و با يک فاصله يک شام مختصر ميل بفرماييد./ع2